Журнал Guide to Good Wine

Журнал Guide to Good Wine

Перед вами новий номер Guide to Good Wine.
У процесі його підготовки команда журналу:
- зробила велике інтерв'ю з маркізом Лодовіко Антінорі, власником Tenuta Di Biserno і Лораном Лін'є, одним з найвідоміших виноробів Бургундії (Domaine Hubert Lignier)
- вперше провела сліпу дегустацію горілки і вин з Венето
- розповіла, чому варто пити червоні вина в спеку і які
- поспілкувалася з Адамом Говелла - ім'я, знайоме кожному бармену в столиці
- зробила порівняльний матеріал двох найвідоміших подій у винному світі: An Primeur (Бордо) і Grands Jours (Бургундія)
- продегустували сири з вином, пивом і сидром за регіональним принципом
- вибрала десятку кращих demi-bottles (об'ємом 0,375 л), а також приділила увагу віскі, мескаль, Грузії, Італії, Франції і багато чому іншому.
Читайте і надихайтеся.
Вартість: 50 UAH.
 

 

Інші номери

Спасибо, ваше мнение важно для нас!