Журнал Guide to Good Wine

Журнал Guide to Good Wine

У зимовому номері журналу Guide to Good Wine ми пропонуємо сезонне святкове меню, яке припаде до смаку цінителям хорошого вина, пива, міцного алкоголю і пов'язаних з ними історій.
 
Як аперитив - винні новинки з грецького Санторіні, з іспанського Вальдеоррас і італійської Тоскани, а також ресторанні новини Києва. На закуску подаємо розповідь про сорт винограду «мольтепульчано. Знайомство з майстром-виноробом з Вахау Францем Ксавером Піхлер пропонуємо як основне блюдо. Для любителів міцного ми накреслили «ромовий трикутник» - регіон виробництва рому в іспанською, англійською та французькою стилях. На десерт вибрали бесіду з королем рислінг Ерні Лоозеном, а також одкровення головного редактора журналу Playboy Україна Влада Іваненко. Як дижестив - гарбузовий ель і фестиваль односолодового віскі Whisky Dram. У карті напоїв наводимо топ-10 вин і топ-5 віскі за підсумками року. Тут же даються сім причин звернути увагу на вина Louis Jadot, історія бренду текіли Casa Noble і індійської дістіллер Amrut. Крім того, ви знайдете еногастрономічного рада, як поєднувати віскі з обідом або вечерею. Ну і як ягідка на торті - розмова про дивовижний пристрої Сoravin, яке дозволяє наливати вино з пляшок, не витягуючи пробку. І це тільки частина матеріалів з нашого зимового меню. Влаштовуйтеся зручніше і читайте Guide to Good Wine зі смаком!
 
Зимовий номер Guide to Good Wine в продажу вже в ці вихідні!
 

 

Інші номери

Спасибо, ваше мнение важно для нас!