Журнал Guide to Good Wine

Журнал Guide to Good Wine

Напередодні літа команда Guide to Good Wine підняла тост за здоров'я з грузинськими виноробами, які приїхали до Києва, щоб познайомити нас з «інший» виноробної Грузією. Через деякий час в Бордо ми піднімали келихи, але вже без тостів, в компанії професіоналів з усього світу на дегустації бордоских вин en primeur, з'ясовуючи перспективи минулого врожаю. Саме на високий рівень бордоских вин завжди орієнтувався Роберт Мондаві, батько сучасного американського виноробства, - про це ми вирішили розповісти в матеріалі про історію бренду Robert Mondavi.
 
 
 
Повернувшись додому, продегустували 18 білих фріулійскіх вин, які вважаються одними з кращих в Італії, і дали по ним свої коментарі. Нарахувавши на полицях Good Wine більше 200 позицій вин в ціновій категорії до 200 грн, вибрали з них сотню кращих. Потім зламали стереотип про біодінамісте Олів'є Зінда-Умбреште, на повному серйозі задавши йому несерйозні питання, і не тільки про біодинаміці. Випиляли вина з головним редактором журналу «Новий час» Віталієм Сичем і поговорили про гучному топ-100 кращих ресторанів в Україні. Розмова доповнили новинами з ресторанної життя, від яких перейшли до підбору винних пар страв з фермерських продуктів і, нарешті, знайшли привід для знайомства з шотландським віскі Grand Macnish.
 
 
 
Тепер ми готові поділитися з вами нашими приємними враженнями і відмінним настроєм Серпневий номер Guide to Good Wine!

Інші номери

Спасибо, ваше мнение важно для нас!