Пошукова форма

Журнал Guide to Good Wine

Журнал Guide to Good Wine

Щоб створити яскравий весняний номер, команда журналу Guide to Good Wine відвідала Південну Рону і зустрілась там з Людиною Року 2014 за версією Decanter Жан-П’єром Перреном, побувала в гостях у творця одних з кращих шатонефів Даніеля Брюньє.

 

Ми поспілкувалися з виноробами Ріохи; взяли інтерв’ю у найбільш титулованого сомельє в світі Жерара Бассета та у ресторатора Дмитра Запорожця; цілком серйозно задали несерйозні питання Федериці Дзені; написали про граппу, дегустували ріоху сетами; склали пивні гастрономічні пари і десятку вин з найкращим співвідношенням ціна/якість; з’ясували історію бурбона Four Roses і дізналися в Олексія Дмитрієва, чи люблять вино в Одесі, знайшли привід для знайомства з ізраїльськими винами Yarden, зібрали ресторанні новини.

 

Фотографували у Франції та в Україні: при пронизливому містралі на виноградниках, у прохолоді погребів, в душевному ресторані, за столом і на столі; малювали і робили шаржі. Зробили все для того, аби приємно вас здивувати новим номером Guide to Good Wine.

Інші номери

Спасибо, ваше мнение важно для нас!