Good Wine – імпортер і магазин в одній особі! 3000 вин із 40 країн, 1000 віскі та міцного алкоголю

Пошукова форма

Журнал Guide to Good Wine

Журнал Guide to Good Wine

Весна — час змін, оновлення природи і виходу з друку свіжого номера журналу Guide to Good Wine. У ньому на вас чекають зустрічі з виноробами, енологами, пивоварами, з виробниками найвідоміших бокалів у світі, захоплюючі історії і лише хороші вина! 

Чому, незважаючи на свою високу вартість і постійні епітети у найвищому ступені на свою адресу, вина Кот-д'Ора не так часто стають володарями заповітних 100 балів від Роберта Паркера або Wine Spectator, на відміну від бордоських вин?

З якою метою Георг Рідель рекомендує використовувати чорні бокали Riedel; з чим пов’язана його мрія створити бокал для безалкогольного напою, і чому він ніколи б не зайнявся виноробством?

Які вина з асортименту магазину Good Wine потрапили в список найкращих по співвідношенню ціна/якість згідно зі світовими рейтингами?

Як виноград сорту «грюнер вельтлінер» став рятівною паличкою для всього австрійського виноробства?

Навіщо деякі види коньяку Hine витримують у діжках в англійському Бристолі, і за які досягнення компанія Hine стала офіційним постачальником коньяку для англійського королівського двору?   

Для чого Беттіна і Моріц Рогозскі із виноробні Il Carnasciale на кожному новому винограднику закопують пляшку Il Caberlot особливо вдалого року ? І чому 9 із 10 шанувальників вина за межами Тоскани ніколи не чули про каберло?

На що слід звернути увагу, щоб ковбасою, хамоном та іншими сиров’яленими окороками не зіпсувати вино? А щоб ці м’ясопродукти і вино утворювали гармонійну пару?

Чому, на думку професора енології Дені Дюбурдьє, легка пізнаваність вин є не дуже хорошим показником, а використання в його виробництві діоксиду сірки — це справа смаку?

З якого дива Мартіна Дікі, одного з засновників пивоварні Brew Dog, називають пивним панком? Що, за його спостереженнями, навряд чи буде пити людина після місяця вживання справжнього крафтового пива?
 

На ці та інші запитання ви знайдете відповіді у весняному номері Guide to Good Wine.
 

Інші номери

Спасибо, ваше мнение важно для нас!