Рибний курс

Рибний курс

Рибний майстер-клас

Короткий курс про поєднання вина і моря

Фудпейрінг, безумовно, річ складна, особливо в питаннях риби, морепродуктів і вина. Але не настільки, щоб не спробувати з нею розібратись.


Розберемося, адже у нас є знання та рекомендації щодо того, як поєднати вино з морем, а головне — як зробити це правильно.


Тому відкриваємо пляшку білого, блокнот і плануємо навчання протягом трьох днів. За цей час у нашій компанії ви зустрінетеся з 15 різними винами, до яких ми підбиратимемо пару. Такий собі гастро-Tinder, у якому метч стається у кожному з випадків.


СЕРЕД ЦІЄЇ ЛАВСТОРІ:

  • чотири види лососів,
  • чотири види червоної ікри,
  • два види чорної ікри,
  • тунець,
  • осетер,
  • три види білої риби,
  • два види устриць,
  • восьминіг,
  • кальмар,
  • креветки,
  • мідії,
  • морський гребінець,
  • краб.


Три дні теорії з практикою: говоримо, їмо, п’ємо, щасливішаємо.


З КИМ І У КОГО ВЧИМОСЯ:

  • спец по рибі та морепродуктам у goodwine Віктор Сагайдак,
  • викладач Wine School, випускник WSET diploma Антон Куц.


ЛИШИЛОСЯ ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ

Якщо ви зацікавлені у рибному майстер-класi, залишить нам повiдомлення, та ми зрадiстю сповістимо про найближчий курс.


Поговоримо? Погоджуйтесь. Нижче ви побачите наші контакти.


Телефон та E-mail, які допоможуть знайти відповіді на всі питання:

095 276 11 41, wineschool@goodwine.ua

Ми у Facebook

Спасибо, ваше мнение важно для нас!