Рибний курс
Рибний майстер-клас
Короткий курс про поєднання вина і моря
Фудпейрінг, безумовно, річ складна, особливо в питаннях риби, морепродуктів і вина. Але не настільки, щоб не спробувати з нею розібратись.
Розберемося, адже у нас є знання та рекомендації щодо того, як поєднати вино з морем, а головне — як зробити це правильно.
Тому відкриваємо пляшку білого, блокнот і плануємо навчання протягом трьох днів. За цей час у нашій компанії ви зустрінетеся з 15 різними винами, до яких ми підбиратимемо пару. Такий собі гастро-Tinder, у якому метч стається у кожному з випадків.
СЕРЕД ЦІЄЇ ЛАВСТОРІ:
- чотири види лососів,
- чотири види червоної ікри,
- два види чорної ікри,
- тунець,
- осетер,
- три види білої риби,
- два види устриць,
- восьминіг,
- кальмар,
- креветки,
- мідії,
- морський гребінець,
- краб.
Три дні теорії з практикою: говоримо, їмо, п’ємо, щасливішаємо.
З КИМ І У КОГО ВЧИМОСЯ:
- спец по рибі та морепродуктам у goodwine Віктор Сагайдак,
- викладач Wine School, випускник WSET diploma Антон Куц.
ЛИШИЛОСЯ ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Якщо ви зацікавлені у рибному майстер-класi, залишить нам повiдомлення, та ми зрадiстю сповістимо про найближчий курс.
Поговоримо? Погоджуйтесь. Нижче ви побачите наші контакти.
Телефон та E-mail, які допоможуть знайти відповіді на всі питання:
|
|
|