Пошукова форма

Курси

Курси Wine School

НАШ НОВИЙ ПОРТФЕЛЬ КУРСІВ НА 2018-2019 РОКИ

Складається з двох коротких різнонаправлених курсів, Beginners та HoReCa*, а також одного довгого — Advanced. Набір на курс Beginners розпочнеться у січні 2019 року та HoReCa — у жовтні 2018 року! Початок найбільш просунутого та глибокого винного курсу в країні — курсу Advanced — листопад 2018 року!

    * Курс HoReCa знаходиться на доопрацюванні

095 276 11 41, wineschool@goodwine.ua

ШКОЛА СОМЕЛЬЕ НА FACEBOOK

СТРУКТУРА КУРСУ

 КУРС BEGINNERSКУРС HoReCaКУРС ADVANCED
тривалість курсу: 1 календарний місяць (є ранкова та вечірня групи) тривалість курсу: 1 календарний місяць тривалість курсу: 5 місяців, з перервою на канікули між модулями та іспитом в Бордо
курс проводиться мінімум раз в 2 місяці курс проводиться раз на рік
icn_clock.png заняття тривають 3,5 годин (теорія + практика)
до 25 місць в групі   до 16 місць в групі
icn_brain.png базові знання про вино та міцний алкоголь не обов'язкові, але будуть перевагою базові знання про вино не обов'язкові, але будуть перевагою
  для любителів вина для спеціалістів у сфері продажу вин для любителів та спеціалістів, які бажаються стати знавцями та достеменно розбиратися в регіональній стилістиці та виробниках
15 занять в вечірній час або на вихідних 12 занять в ранковий час або на вихідних 52 занять в вечірній час
icn_glass.png 77 зразків вина та 7 зразків міцного алкоголю 40 зразків вина та 7 зразків міцного алкоголю 200 зразків вина

ДЕТАЛІ КУРСУ

  методологічний акцент робиться на освоєнні знань, необхідних для орієнтуванняв світі вина і міцного алкоголюметодологічний акцент робиться на освоєнні знань, необхідних для роботи в сфері вина та міцного алкоголюглибоке занурення в виноробні регіони, стилі виробників у вині
  для дегустацій підбираються зразки, що типово представляють певний регіон або сорт винограду для дегустацій підбираються зразки, що типово представляють певні стилі винадля дегустацій підбираються зразки, які типово репрезентують сорт винограду, регіон або стиль виробника
icn_school.png екзамен включає теоретичний тест + практичне завдання
icn_checkbox.png диплом курсу видається тим, хто успішно здав екзамен

ПІСЛЯ ЗАКІНЧЕННЯ КУРСУ ВИ ОТРИМАЄТЕ

Базові знання основних виноробних країн та регіонів, винних класифікацій.Вміння прочитати винну етикетку, а також дати органолептичний аналіз вин та міцного алкоголю. Знання основних типів міцного алкоголю та технології його виробництва.Поглиблене розуміння індустрії продажу вин та принципів її роботи. Вміння визначати стиль вина та допомагати у виборі вин клієнтам. Знання умов зберігання, подачі вин, а також їх поєднання з їжею. Знання основних типів міцного алкоголю і технології його виробництва.Докладне вивчення багатьох виноробних країн та регіонів, винних класифікацій. Уміння робити висновки, ґрунтуючись на аналізі: грунтово – кліматичних факторів, сортового складу, технології виробництва.

Місце проведення

  КУРС BEGINNERS КУРС HoReCa КУРС ADVANCED

дегустаційна зала магазину Good Wine Київ, вул. Мечникова 9 дегустаційний зал магазину Good Wine Київ, вул. Мечникова 9. Та частина виїзних занять у закладах партнерів школи

вартість курсу

18 600 грн 11 900 грн 54 900 грн

Спасибо, ваше мнение важно для нас!