Good Wine – імпортер і магазин в одній особі! 3000 вин із 40 країн, 1000 віскі та міцного алкоголю
  • ru

Пошукова форма

Літо 2015 — сирний курс

Сирний курс

 

Цей курс присвячений сиру – продукту, який супроводжує людину не одну тисячу років. Практично в будь-якій країні світу є свій сирний спеціалітет. Крім того, налічуються сотні міжнародних сортів цього продукту. Сир змінюється, стає сучаснішим – і разом із тим залишається вірним своїй природі.

Ми переконані, що культура споживання сиру в нашій країні перебуває на стадії розвитку та бачимо великий потенціал у цій темі. Тому ми розробили відповідний курс, який допоможе набути знання та навички у виборі сиру.

 

Формат курсу – 3 заняття (08.08, субота, з 10 до 17, 09.08, неділя, з 10 до 13). За курс студенти спробують близько 35 зразків сиру.

 

Кому підійде цей курс? Наші заняття починаються з «нуля», тобто з пояснень елементарних основ сироваріння, історії походження, а також класифікації сирів. Цей курс відкриє любителям сиру захоплюючий світ цього чудового продукту.

 

Чому варто піти на цей курс?:

 

•             курс сконцентрований у рівних частинах на теоретичних і практичних знаннях;

•             ми продегустуємо найзнаменитіші сири з усієї Європи;

•             ми знаємо, що правильно підібраний сир до вина (або навпаки) – справжнє гастрономічне задоволення. Ми хочемо навчити вас створювати ці «ідеальні пари»;

•             ми навчимося правильно використовувати сирні аксесуари;

•             ми навчимося правильно формувати сирну тарілку;

•             ви отримаєте знання безпосередньо від кращих спеціалістів.

 

Викладачі:

•             сирна частина курсу Гармаш Олена, менеджер оптового відділу компанії Бюро Вин;

•             винні коментарі Олійников Віктор, сомельє, керівник школи Wine School.

 

Місце проведення занять – дегустаційний зал магазину Good Wine (вул. Мечникова, 9).

Вартість курсу 3900 грн.

 

Дата

Час

Лекція

08.08

Теоретичні теми:

1.       Історія сиру

2.       Сировина

3.       Основні стадії виробництва

4.       Класифікація сирів

5.       Розсільні \ свіжі сири

6.       Варено-пресовані

7.       Не варено-пресовані

8.       Сири з білою цвіллю

9.       Сири з блакитною пліснявою

10.    Сири з митою скоринкою

11.    Сири плавлені

12.    Сири десертні \ з додатками (ароматизовані)

Практичні теми:

Порівняльна характеристика за типом виробництва

Дегустація:

Дегустація та порівняння

 

 

 

09.08

Теоретичні теми:

Зберігання, нарізання сиру, формування сирної тарілки

 

Практичні теми:

Порівняльна характеристика односортових сирів

Підбір сиру під вино

Дегустація:

Дегустація з винами та порівняння

 

Правила набору на сирний курс у Wine School:

1.                  Максимум учасників на сирному курсі – 14.

2.                  Щоб потрапити до числа наших студентів, необхідно своєчасно подати заявку на навчання і заповнити анкету для подальшого складання документів. Заявки подаються електронною поштою, із зазначенням курсу, прізвища та імені, а також номера мобільного телефону.

3.                  Необхідно підтвердити свої навчальні плани внесенням повної оплати в розмірі 3900 грн. Після отримання повної оплати ми закріплюємо за студентом місце в групі.

4.                  У Wine School немає опції відпрацювання пропущених занять. Тому важливо ознайомитися з розкладом.

5.                  Заняття відвідуються тільки тим студентом, який записаний до групи (у разі відсутності студента на занятті інша людина замість нього на заняття не допускається).

Дізнатися подробиці можна, зв'язавшись з адміністратором школи Аліною Бодіною: bodina.a@goodwine.ua, моб. + 38 (050) -381-25-21.

 

 

Спасибо, ваше мнение важно для нас!