Пошукова форма

Курс HoReCa

WS_Header-01.png

Курс HoReCa*

Пропрацювавши багато років на ринку продажу алкогольних напоїв, команда Wine School розробила унікальний освітній проект — курс HoReCa. Цей курс спрямований на вирішення одного конкретного завдання — навчити з нуля працювати в сегменті продажу вина та міцних алкогольних напоїв.

    * Курс HoReCa знаходиться на доопрацюванні

095 276 11 41 , kuts.a@goodwine.ua

ШКОЛА СОМЕЛЬЕ НА FACEBOOK

НАША КОМАНДА

Світ вина та міцних напоїв для нас — не робота до 18:00, це наше життя! Тому ми їздимо в різні винні регіони (у тому числі найкрутіші — Бордо, Бургундію, Шампань, Тоскану і П'ємонт), відвідуємо винні виставки (і навіть бордоський En Primeur), беремо інтерв'ю у виноробів, проводимо дегустації, читаємо найновіші книги англійською. Наші викладачі — сомельє, які працюють у Good Wine 5-7 років. Деякі з нас отримали дипломи з відзнакою 3-го рівня WSET (Wine and Spirit Educational Trust) у Лондоні і продовжують навчання далі, деякі спробували більше 5000 найменувань вин та міцних напоїв. Ми готові ділитися досвідом.

ЦІЛЬОВА АУДИТОРІЯ КУРСУ HORECA

Люди, які по роботі стикаються з продажем вин та міцних напоїв. Власники, керівники та адміністратори ресторанів і кафе, винних магазинів, сомельє, бармени, офіціанти.

ДЕГУСТАЦІЙНИЙ ФОНД

Кожне заняття супроводжується дегустацією, зразки на яку відбирають самі викладачі із асортименту Good Wine, а також інших імпортерів. Якість і вартість курсу дегустаційного фонду — один із наших принципів, щодо якого ми не потерпимо компромісів. Зразки відбираються виходячи з типовості для певного типу вина.

ЕКЗАМЕН І ДИПЛОМ

Екзамен складається з двох частин: тесту по теорії і практичного завдання. Студенти, які успішно здали екзамен, отримують диплом курсу HoReCa із вказаними набраними балами.

ПО ЗАКІНЧЕННЮ КУРСУ ВИ ОТРИМАЄТЕ НАСТУПНІ ЗНАННЯ І НАВИЧКИ:

  • базові знання основних типів і стилів вина та технології його виробництва
  • володіння алгоритмом опису вина: органолептичний аналіз та висновки на його основі
  • базові знання основних типів міцних напоїв і технології їх виробництва
  • розуміння всіх процесів продажу вина та міцних напоїв у різних типах закладів
  • розуміння принципів ціноутворення на вина та міцні алкогольні напої

ЯК ВИ ЗМОЖЕТЕ ЗАСТОСУВАТИ ЦІ ЗНАННЯ У РОБОТІ:

  • зможете грамотно скласти карту вин і розставити в ній необхідні акценти
  • зможете підібрати вдале еногастрономічне поєднання до будь-якої страви
  • зведете до мінімуму псування вин
  • дізнаєтесь як, у чому та коли подавати вина та міцні алкогольні напої
  • зможете спілкуватися з гостями, використовуючи правильну термінологію
  • зрозумієте, чого від вас чекають постачальники і як з ними спілкуватися
  • зможете краще розуміти, чого від вас хоче гість і як йому допомогти

ФОРМАТ І РОЗДАТКОВІ МАТЕРІАЛИ

Заняття проходять в аудиторії з проектором, на якому, крім учбового матеріалу, викладачі показують фото та відео, зроблені ними під час поїздок по виноробним регіонам.

Студенты навчаються зі схематичними конспектами лекцій, спеціальними дегустаційними картами і органолептичними алгоритмами.

Тривалість курсу – 2 тижні

12 занять: 2,5 години теорії + 1 година практики

Київ розклад курсу HoReCa

40 зразків вина + 7 зразків міцного алкоголю

Київ, вул. Мечникова 9 (дегустаційна зала магазину Good Wine)

Київ - 11 900 грн

УЧАСТЬ В КУРСІ

  1. Для зарахування на курс:
  • необхідно ознайомитися з розкладом занять, а також правилами Wine School.
  • не обов’язково мати початкові знання про алкоголь.

  1. Місця в групі ми підтверждуємо по факту отримання 100% оплати.
  2. Ми не бронюємо місця в групі без оплати.
  3. В нас немає знижок на навчання (групових, за карткою Good Wine).

РЕЄСТРАЦІЯ НА КУРС

Якщо вас зацікавив наш курс чекаємо від вас заповнену анкету студента. Її потрібно завантажити, заповнити та надіслати нам на пошту: kuts.a@goodwine.ua. Дані необхідні для того, щоб скласти договір і оперативно виставити рахунок на оплату.

Спасибо, ваше мнение важно для нас!