Good Wine – імпортер і магазин в одній особі! 3000 вин із 40 країн, 1000 віскі та міцного алкоголю

Пошукова форма

Курс HoReCa

WS_Header-01.png

Курс HoReCa*

Пропрацювавши багато років на ринку продажу алкогольних напоїв, команда Wine School розробила унікальний освітній проект — курс HoReCa. Цей курс спрямований на вирішення одного конкретного завдання — навчити з нуля працювати в сегменті продажу вина та міцних алкогольних напоїв.

    * Курс HoReCa знаходиться на доопрацюванні

095 276 11 41 , kuts.a@goodwine.ua

ШКОЛА СОМЕЛЬЕ НА FACEBOOK

НАША КОМАНДА

Світ вина та міцних напоїв для нас — не робота до 18:00, це наше життя! Тому ми їздимо в різні винні регіони (у тому числі найкрутіші — Бордо, Бургундію, Шампань, Тоскану і П'ємонт), відвідуємо винні виставки (і навіть бордоський En Primeur), беремо інтерв'ю у виноробів, проводимо дегустації, читаємо найновіші книги англійською. Наші викладачі — сомельє, які працюють у Good Wine 5-7 років. Деякі з нас отримали дипломи з відзнакою 3-го рівня WSET (Wine and Spirit Educational Trust) у Лондоні і продовжують навчання далі, деякі спробували більше 5000 найменувань вин та міцних напоїв. Ми готові ділитися досвідом.

ЦІЛЬОВА АУДИТОРІЯ КУРСУ HORECA

Люди, які по роботі стикаються з продажем вин та міцних напоїв. Власники, керівники та адміністратори ресторанів і кафе, винних магазинів, сомельє, бармени, офіціанти.

ДЕГУСТАЦІЙНИЙ ФОНД

Кожне заняття супроводжується дегустацією, зразки на яку відбирають самі викладачі із асортименту Good Wine, а також інших імпортерів. Якість і вартість курсу дегустаційного фонду — один із наших принципів, щодо якого ми не потерпимо компромісів. Зразки відбираються виходячи з типовості для певного типу вина.

ЕКЗАМЕН І ДИПЛОМ

Екзамен складається з двох частин: тесту по теорії і практичного завдання. Студенти, які успішно здали екзамен, отримують диплом курсу HoReCa із вказаними набраними балами.

ПО ЗАКІНЧЕННЮ КУРСУ ВИ ОТРИМАЄТЕ НАСТУПНІ ЗНАННЯ І НАВИЧКИ:

  • базові знання основних типів і стилів вина та технології його виробництва
  • володіння алгоритмом опису вина: органолептичний аналіз та висновки на його основі
  • базові знання основних типів міцних напоїв і технології їх виробництва
  • розуміння всіх процесів продажу вина та міцних напоїв у різних типах закладів
  • розуміння принципів ціноутворення на вина та міцні алкогольні напої

ЯК ВИ ЗМОЖЕТЕ ЗАСТОСУВАТИ ЦІ ЗНАННЯ У РОБОТІ:

  • зможете грамотно скласти карту вин і розставити в ній необхідні акценти
  • зможете підібрати вдале еногастрономічне поєднання до будь-якої страви
  • зведете до мінімуму псування вин
  • дізнаєтесь як, у чому та коли подавати вина та міцні алкогольні напої
  • зможете спілкуватися з гостями, використовуючи правильну термінологію
  • зрозумієте, чого від вас чекають постачальники і як з ними спілкуватися
  • зможете краще розуміти, чого від вас хоче гість і як йому допомогти

ФОРМАТ І РОЗДАТКОВІ МАТЕРІАЛИ

Заняття проходять в аудиторії з проектором, на якому, крім учбового матеріалу, викладачі показують фото та відео, зроблені ними під час поїздок по виноробним регіонам.

Студенты навчаються зі схематичними конспектами лекцій, спеціальними дегустаційними картами і органолептичними алгоритмами.

Тривалість курсу – 2 тижні

12 занять: 2,5 години теорії + 1 година практики

Київ розклад курсу HoReCa

40 зразків вина + 7 зразків міцного алкоголю

Київ, вул. Мечникова 9 (дегустаційна зала магазину Good Wine)

Київ - 11 900 грн

УЧАСТЬ В КУРСІ

  1. Для зарахування на курс:
  • необхідно ознайомитися з розкладом занять, а також правилами Wine School.
  • необхідно заповнити анкету студента, в якій надати свої дані для договору та рахунку на оплату.
  • не обов’язково мати початкові знання про алкоголь.

  1. Місця в групі ми підтверждуємо по факту отримання 100% оплати.
  2. Ми не бронюємо місця в групі без оплати.
  3. В нас немає знижок на навчання (групових, за карткою Good Wine).

Спасибо, ваше мнение важно для нас!