Курс Advanced

WS_Header-01.png

Курс Advanced

Цей курс для тих, кому мало просто знати про існування вина. Він для вас, якщо ви хочете розпочати своє знайомство з вином з базових речей (країни, регіони, сорти, особливості смаку та аромату), а також для тих, хто хоче знати більше, ніж просто базу.

Все буде логічно та поступово: ми починаємо з елементарних речей і фактів, з простих вин. Поступово вина стануть складнішими, як їхні смаки, аромати, історії. Але так треба, бо, не знаючи ту ж базу, складно зрозуміти, а інколи навіть насолодитися тією ж Бургундією.


Не лякайтесь, у вас все вийде. Ми докладемо всіх зусиль, щоб теорія залишила слід у вашому серці, щоб ви приборкали свої смакові рецептори, які після закінчення курсу Advanced розпізнають будь-якi вина та міцний з першого ковтка.


Ні, вам не треба бути знавцем вина. Ви ним станете після закінчення Advanced: для цього ми разом пройдемо шлях винного самурая — від основ і до повного розуміння складних вин і виноробства Бургундських climats та lieux-dits.


В ЧОМУ ВИНЯТКОВІСТЬ КУРСУ?

В тому, що він такий в Україні єдиний. І наразі він найповніший, найглибший і ще кілька "най", що характеризують його зі, знову ж таки, най-кращої сторони.


Цей курс ми проводимо лише раз на рік. Тому коли, як не зараз :)


Ви будете вчитися протягом 4 місяців (з перервою на канікули). Це 52 заняття у вечірній час (для порівняння: студенти на Beginners мають лише 15 занять). У вашій досить невеликій групі буде всього 22 слухача.


Ви скуштуєте щонайменше 200 зразків вина, в тому числі шампанські, великі бургундські та вина Бордо, а також вина з Юри (Франція) та менш відомих регiонiв з величезним потенціалом. Навіть більше: ви навчитеся їх розрізняти та відчувати їхні найтонші нюанси, а їх тут вистачає. Повірте фахівцям.


До речі, цього року ми переглянули дегустаційний фонд, додавши трендові вина, а також вина, що розкривають винні регіони з усіх боків, а не тільки з класичних. Окрім розуміння сортів і особливостей регіону, ми заглибимося у питання стилів. Спойлер: так, багатьох виноробів можна впізнати саме за стилем.


НАМ МАЛО ПРОСТО ЛЕКЦІЙ. ВАМ ТЕЖ.

Спокійно, у нас, точніше у вас будуть звичайні лекції — ті, що з теорією та практикою. Але крім них ми додамо до учбового плану кілька нетипових занять, які допоможуть краще і глибше зрозуміти тему вина:


  • в Lucky ви послухаєте Володимира Ярославського, який розкаже про еногастрономію. потім вам доведеться виконати лабораторну роботу, але не лякайтесь, вона зазвичай подобається нашим студентам;
  • також ми розкажемо про трендові «Natural and biodynamic wines»: якщо ви ще не знаєте, чим вони відрізняються, не панікуйте — ми навчимо вас визначати деякі відмінності на смак, колір та аромат;
  • одна з наших улюблених спец-тем: інвестиції у вино, рейтинги, індекси та великі вінтажі. Про все же вам розповість Зорік Уманський, який відповідає за імпорт та весь алкоголь який ви бачите на полицях.

Якщо ми вже заговорили про викладачів, додамо ще кілька слів.


Основні лектори:


  • Володимир Антонов — керiвник Винної школи, куратор вiддiлу шампанських вин
  • Антон Куц — викладач, менеджер зі збуту та майстер з проведення спеціалізованих винних лекцій
  • Віталій Ларін — керівник напрямку “Вино” мережі ресторанів La Famiglia.

Всі троє мають найвищу кваліфікацію WSET (London) Diploma. Таких людей в Україні всього четверо, троє з них викладають у Wine School.


А ЩЕ НАМ ЗАМАЛО ПРОСТО ІСПИТІВ…

Тому ми поїдемо складати іспит в Іспанію (минулого разу ми були в Тоскані та Бордо). На відміну від попередніх поїздок цього разу ми відвідаємо одразу два знакових регіона Іспанії:


  • Cava DO в Каталонії (це тут розташовуються нереальної краси виноградники, і тут же базується Juve y Camps зі всіма своїми бульбашками та щирими іспанськими усмішками),
  • другим на маршруті стане складний і величний Priorat DOC з його легендарними виноробами на кшталт Clos Erasmus.

Ну і Барселоною ми теж погуляємо. Під прогулянкою ми розуміємо вино, вино, вино, гастрономічні інтрижки.


За три дні впораємось з усіма планами: подорожуємо та складаємо іспит з 1 по 4 квітня.


ДЕТАЛІ: ВАРТІСТЬ, РОЗКЛАД, ОПЛАТА

Вартість курсу складає 58 000 UAH.


Вона включає теоретичні, практичні та спеціальні заняття, а також охоплює повну програму в Іспанії (дегустації, іспит, проживання, трансфери на місці).


Оплата перельоту Київ-Барселона-Київ здійснюється окремо.


З розкладом занять можна ознайомитись тут


Важливо: курс можна оплатити частинами. Для підтвердження серйозностi ваших намірів ми розраховуємо на попередню оплату 19 300 UAH. Наступні дві частини (двічі по 19 350 UAH) можна сплатити до 10 грудня 2019 р. та до 1 лютого 2020 р. відповідно.


Якщо ви вже навчались на нашому курсі Beginners, отримаєте знижку 7%.


ЛИШИЛОСЯ ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ

Якщо ви готові, скажіть нам "так" і ми все влаштуємо. Заповніть анкету студента та ми підготуємо рахунок.


ПОДАРУНКОВІ СЕРТИФІКАТИ

Майже забули: у нас є подарункові сертифікати. Ви можете подарувати цей курс комусь із ваших друзів чи рідних. Або не цей, а будь-який з курсів Wine School. Для цього заповніть анкету та ми підготуємо рахунок.


Поговоримо? Погоджуйтесь. Нижче ви побачите наші контакти, але ми з радістю поспілкуємося наживо. До того ж, у нас для вас завжди знайдеться келих прохолодного ігристого. Охолоджуємо прямо зараз ;)


Телефон та E-mail, які допоможуть знайти відповіді на всі питання:

095 276 11 41, wineschool@goodwine.ua

Ми у Facebook

Спасибо, ваше мнение важно для нас!