Дегустация

Wagyu dinner

Киев

20

сентября
2021 понедельник
19:00

ведущий: Сергій Хегай

место проведения: 101 Wine Bar (вул. Мечникова, 9)

Вагю — унікальна мармурова яловичина від топового виробника Норіакі Нумамото, який є головним експертом з обробки м'яса у всій Японії. Це напрочуд ніжне м’ясо, з яким треба вміти працювати, шеф 101 Wine Bar Сергій Хегай вміє — його він і приготує на вечерю 20 вересня.

Ми порівняємо смак та ніжність кількох видів мяса: вагю, українського філе та американського рібай. До серйозних страв Зорік підібрав серйозні вина з Шампані, Сицилії, Тоскани, Бургундії.

Меню вечора:

Champagne Marc Hebrart Rose Brut

рол вагю з чорною ікрою

COS Cerasuolo di Vittoria 2012

тартар із філе (Україна) та маринованим жовтком з місо

Brunello di Montalcino Casanova di Neri 2015

стейк рібай (США) з білими грибами і топінамбуром

Gevrey-Chambertin 1er Cru 2015 Gerard Seguin (Bourgogne)

вагю тендерлоін (Японія) і соус токацу

Riesling Auslese 2007 Dr Loosen

панакота

Вартість: 4 900 UAH

20/09, 19:00, 101 Wine Bar

4 900 грн

Купить и скачать билет на событие

* Поля, обязательные для заполнения

Количество мест:
Стоимость:

4900грн

Ошибка соединения с сервером покупки билетов

Спасибо, ваше мнение важно для нас!