Винные дегустации и мастер-классы в Good Wine

  • Дегустація вин Карменер

    Дегустация

    Карменер — один з найзагадковіших сортів винограду. Він родом із Франції, але зараз його там практично не знайдеш — це візитна картка Чилі. Та і тут не все так просто: чилійці упродовж тривалого часу сприймали його за Мерло, та врешті-решт зірки зійшлися, пошуки себе закінчилися і Карменер став гордістю Чилі. Познайомити вас? Ми підготували 5 зразків, серед яких є і класика, і дещо екстраордінарі, і один таємничий зразок.⠀У келихах:Carmenere Cuvee Los Lingues, Koyle, ЧиліCarmenere Gran Reserva, Tarapaca, ЧиліCarmenere Alpha, Montes, ЧиліCarmenero 2015, Ca' del Bosco, ІталіяВино-інтрига⠀Вартість: 650 UAH Де і коли: 24 червня, 19:00, goodwine ЦУМ
    подробнее

    24

    июня 2021 четверг 19:00

    ведущий Галина Нетребко

    место проведения goodwine ЦУМ (вул. Хрещатик, 34)

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • Азія: вечеря і пиво

    Дегустация

    Ми занурюємося у гастрономічну Азію і шукаємо до неї пивний підхід. 01 липня наш сомельє Сашко Кириленко разом із шефом Владом Старковим goodwine ЦУМ влаштують для вас подорож цим незвичним світом. Разом ви розберетеся у тонкощах смаку та здивуєтеся поєднанню кислого, карамельного та пряного пива з гострими, насиченими нотами азійської кухні.⠀Пари вечора:суп «Фо бо» з яловичиною, рисовою локшиною та бульйоном з м’ятою і базиліком + пряне пиво Nora від Baladin;пряний рис зі свининою «Тясю» у супроводі японського Hitachino Red rice, а також нідерландського Kees Caramel Fudge Stout;тайська гостро-солодка локшина з яловичиною у парі з кислим та свіжим Lervig Sour Suzy, а також із насиченим Flying Dog The Truth Imperial IPA.⠀Спікер: Олександр КириленкоКухня: Влад СтарковДе і коли: 01 липня, 19:00, goodwine ЦУМВартість: 900 UAH
    подробнее

    1

    июля 2021 четверг 19:00

    ведущий Олександр Кириленко

    место проведения goodwine ЦУМ (вул. Хрещатик, 38)

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • Вінок до Івана Купала

    Дегустация

    Ми відновлюємо наші майстер-класи з флористики! І починаємо вже у липні.⠀Після тривалої перерви, перший майстер-клас присвячуємо чудовому святу Івана Купала.Плетіння магічного вінка під relax-музику, дегустація охолоджуючого лимонаду і прекрасний настрій!⠀*Наші майстер-класи проходитиvenm щотижня. Анонс квіткових майстер-класів на липень 2021:6 липня — Івана купала13 липня — польовий ароматний букет20 липня — TBA 27 липня — TBA
    подробнее

    6

    июля 2021 вторник 11:00

    ведущий flowers by goodwine

    место проведения goodwine (вул. Мечникова, 9)

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • Летний курс о вине от Wine School by goodwine - Junior 8

    Дегустация

    Летний курс о вине от Wine School by goodwine - Junior 8⠀Мы продолжаем выходить на связь он-лайн! Да, все на каникулах, но наша школа другая. На занятиях разрешают пить и болтать! Особенно если эти разговоры на винную тематику.Вы уже давно отдыхаете за городом у бассейна? Дегустационные сеты мы доставим почтой, а вместе с вином и бокалы. Мы обо всем позаботились.⠀Расскажем как выбрать соответствующее событию вино.Научим понимать свои желания и общаться с сомелье в магазине на профессиональном языке.Откроем для вас новые вкусы и ароматы.⠀Курс проходит в Zoom:11 лекций и дегустаций,37 вин, мини-экземпляры которых вы получите Новой Почтой,Учебные материалы в виде презентаций, запись он-лайн лекцийКанонические бокалы для дегустации в комплекте,Отдельный чат в Telegram с преподавателями школы (не стесняйтесь задавать вопросы).⠀Преподаватели курса: Владимир Антонов, Антон Куц, Роман Ремеев, Виктория Ковальчук, Анастасия Ламбуцкая, Александр Шеханин. Большинство из них вы регулярно встречаете в goodwine.⠀Стоимость: 10900 UAH.Начинаем 28 июля.⠀Наши контакты +38 095 276 11 41 wineschool@goodwine.ua
    подробнее

    28

    июля 2021 среда 19:00

    ведущий Wine School online

    место проведения online

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

Сегодня24июня

  • 22

    июня
    2021

    вторник

    Дегустация

    Киев

    Вечеря з Bollinger

    Володимир Антонов

    А можна ми вас запросимо на вечерю з шампанським? Піаніста, на жаль, не буде, проте на вишуканість це ніяк не вплине. Ми відкриємо кілька пляшок Bollinger, а ви скуштуєте улюблене вино Джеймса Бонда. Це один з п'яти кращих домів Шампані, і це наші красиві слова, а висновки топових винних експертів. R.D Bollinger взагалі постійний претендент на звання кращого шампанського у світі.⠀Вечір 22 червня ви проведете у компанії шампанських Bollinger. Це один з п'яти кращих домів Шампані, і це не просто красиві слова, а висновки топових винних експертів. А R.D Bollinger — то взагалі постійний претендент на звання кращого шампанського у світі. Ось такого рівня вечір.⠀Сторітелінгова частина від директора винної школи, сомельє та експерта з Шампані Володимира Антонова — послухаємо про регіон та роль Bollinger в ньому.⠀Вина вечора:Bollinger Cuvée SpecialBollinger Brut RoseLa Grand Annee 2012La Grand Annee Rose 2007R.D 2007⠀Меню від шефа Сергія Хегая:амісбуш — устриця;кальмари з ікрою та спаржею;гьодзи з креветкою;тунець з томатами;гребінець та цвітна капуста;і дещо на десерт.⠀Вартість: 3000 UAH⠀22 червня, 19:00 101 Wine Bar
    подробнее
    3000 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 19

    июня
    2021

    суббота

    Дегустация

    Майстерклас з приготування суші

    Сергій Хегай

    Давайте ми навчимо вас готувати суші. Не обіцяємо, що вони з першого разу будуть такими ж ідеальними, як у Shima, бо там в рецептурі роки практики, але базу ми все ж побудуємо.⠀19 червня у goodwine на Мечникова відбудеться майстер-клас з приготування ролів. Шеф Сергій Хегай розповість, з чого починається весь процес — спойлер: з пошуку правильних інгредієнтів та їхньої обробки. На прикладі трьох видів ролів та суші ви покроково розберете техніку, а потім пообідаєте тим, що приготували самостійно.⠀З нас по келиху ігристого та білого вина для кращого засвоєння інформації.⠀19 червня, 15:00Вартість: 2 500 UAH Питання-відповіді та деталі: 095 284 61 78, Оля
    подробнее
    2500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 17

    июня
    2021

    четверг

    Дегустация

    Дегустація вин Чехії

    Галина Нетребко

    Чехія – така близька географічно, але досі залишається для нас сірою зоною на виноробній мапі світу. І щоб виправити це непорозуміння, а також познайомити вас із чудовими чеськими винами (бо наші серця вони вже підкорили), ми чекаємо вас на дегустації! Для вдалого знайомства зразків цього разу буде 6:⠀Blanc de Noir sekt 2018, Krasna hora⠀Sauvignon Blanc, Krasna hora⠀Chardonnay Barrel Selection 2018, Krasna hora⠀Pink, Krasna hora⠀Herr Gewurtz, Krasna hora⠀Pinot Noir, Krasna hora
    подробнее
    650 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 31

    мая
    2021

    понедельник

    Дегустация

    Domaine de la Romanee Conti Dinner

    Зорік Уманський

    Вечеря, яка претендує стати вечерею року, бо для неї у 101 Wine Bar відкриють пляшку Domaine de la Romanee Conti.⠀Раз на рік 101 Wine Bar отримує одну пляшку DRC напряму від постачальника. Domaine de la Romanee-Conti St. Vivant 2017 чекала свого часу рік, і ось він настав: 31 травня її відкриють для лише 10 гостей.⠀Але що таке одна пляшка на десятьох? Компанію їй складуть ще три вина рівня Grand Cru й одне унікальне шампанське. Вина вечора:⠀Rose de Maceration Benoit Lahaye,Latricieres-Chambertin 2017 Domaine Rossignol-Trapet,Echezeaux 2013 Domaine Louis Jadot,Clos de Vougeot 2014 Jean Grivot,Romanee-Saint-Vivant 2017 Domaine de la Romanee-Conti.⠀До такої спешиал Бургундії шеф Сергій Хегай створив меню, в якому особливе місце відведено традиційному coq au vin, тобто півню у вині:⠀амісбуш: мигдальна тарталетка з білою спаржею та гребінцем,тунець Bluefin, томатне желе, песто з броколі,coq au vin,гриби та місо,новозеландське ягня, картопля та овочевий деміглас,на десерт — десерт і Cognac Hine XO.⠀Лише 10 місць. Де і коли: 31 травня, 19:00, 101 Wine Bar
    подробнее
    10000 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 26

    мая
    2021

    среда

    Дегустация

    Junior 7: Online

    online

    Весенне-летний курс о вине от Wine School by goodwine - Junior 7⠀Остаемся он-лайн! Ведь многие уже собрали вещи и отправились за город наслаждаться природой и тишиной.И самое время готовиться к летним вечерним барбекю и вечеринкам у бассейна.⠀Расскажем как выбрать соответствующее событию вино.Научим понимать свои желания и общаться с сомелье в магазине на профессиональном языке.Откроем для вас новые вкусы и ароматы.⠀Курс проходит в Zoom:11 лекций и дегустаций,37 вин, мини-экземпляры которых вы получите Новой Почтой,Учебные материалы в виде презентаций, запись он-лайн лекцийКанонические бокалы для дегустации в комплекте,Отдельный чат в Telegram с преподавателями школы (не стесняйтесь задавать вопросы).⠀Преподаватели курса: Владимир Антонов, Антон Куц, Роман Ремеев, Виктория Ковальчук, Анастасия Ламбуцкая, Александр Шеханин. Большинство из них вы регулярно встречаете в goodwine.⠀Стоимость: 10900 UAH.Начинаем 26 мая.⠀Наши контакты +38 095 276 11 41wineschool@goodwine.ua
    подробнее
    10900 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 14

    апреля
    2021

    среда

    Дегустация

    Киев

    Junior 6: Online

    Wine School

    Алло, вино? На связи онлайн-курс Junior 6⠀Мы уже привыкли жить онлайн, гулять онлайн, встречаться с друзьями онлайн, и наше предложение поучиться и дегустировать вино онлайн совершенно вписывается в такой режим.⠀Wine School запускает весенний курс Junior 6.⠀Он не в записи, а в Zoom:11 лекций и дегустаций,37 вин, мини-экземпляры которых вы получите Новой Почтой,Учебные материалы,Канонические бокалы для дегустации в комплекте,Отдельный чат в Telegram с преподавателями школы (не стесняйтесь задавать вопросы).⠀Преподаватели курса: Владимир Антонов, Антон Куц, Роман Ремеев, Виктория Ковальчук, Анастасия Ламбуцкая, Александр Шеханин. Большинство из них вы регулярно встречаете в goodwine.⠀Зачем вам это все? Что бы свободно говорить языком вина: заказывать его без помощи сомелье, раздвинуть совбственные горизонты, понимать отличия сортов, стран, регионов и даже отдельных стилей конкретных виноделов.⠀Стоимость: 10 900 UAH.Начинаем 14 апреля.
    подробнее
    10900 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 23

    февраля
    2021

    вторник

    Дегустация

    Величне пиво: Великобританія vs США

    Олександр Кириленко

    Битва титанів — це завжди цікаво, тому у нас попереду пивний батл між країнами-виробниками канонічного пива.⠀Британці можуть впевнено заявляти авторські права на основоположні стилі: індійський блідий ель, портер і стаут. Американці ж влаштували революцію, що перевернула традиційне пивоваріння з ніг на голову. І хто з них крутіший? Розберемося й подискутуємо.⠀За Великобританію грають:Brewdog Dead pony clubTitanic IcebergSt. Austell Proper JobTitanic Plum Porter⠀США:Flying dog Easy ipaStone RipperStone IPAFlying dog Gonzo Imperial Porter⠀Вартість: 500 UAHДе і коли: 23 лютого, 19:00, goodwine ЦУМ Спікер: Олександр Кириленко
    подробнее
    500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 22

    февраля
    2021

    понедельник

    Дегустация

    Киев

    Фаворити #7: Сліпа дегустація піно нуарів

    101 Wine Bar

    Ми не знаємо більш витончених вин, ніж піно нуари. Це мастхев для колекціонерів, це масттрай для тих, хто по-справжньому захоплюється вином. А ще це улюблений сорт Зоріка, який відібрав для вас своїх фаворитів на дегустацію.⠀А тепер увага: ми плануємо не просто вечір за вином, а сліпу дегустацію. Це екшн, бо ми не скажемо ні слова про вина вечора, щоб етикетка не впливала на ваші враження.⠀У нас буде шість вин, два з них — Бургундія, інші — різні країни світу. Після дегустації Зорік розповість про кожне.⠀Супровід від шефа Сергія Хегая:тартар з тунцятартар з яловичиникушіякі с язика молочного телятикаре новозеландського ягняти⠀Вартість: 2100 UAH Де і коли: 22 лютого, 19:00, 101 Wine Bar
    подробнее
    2100 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 18

    февраля
    2021

    четверг

    Дегустация

    Natural & bubbles

    Іван Омельченко

    Нейчерал вина впевнено крокують планетою, розширюючи свою фан-базу. Ми хочемо допомогти вам краще зрозуміти ці вина, тому запланували собі серію дегустацій з натуральним сомельє Іваном Омельченко (ТЕГ САБОТАЖ)⠀18 лютого на вас чекають ігристі: серед зразків є справжня Шампань, пет-нат, а ще просеко не як просеко і cava. Деякі зразки не мають власної назви, але ж ми із вами розуміємо, що коли йдеться про натуральні, суть не у назві, а в вині.⠀У келихах:In A Hell Mood 2018, RennersistasBulles De Comptoir Par Charles Dufour #8 StilllebenKarasica PetNat Harslevelu 2019, Hummel450 slm 2019, CostadilaA Pel de Loxarel Barba-Roja Rose 2019, Loxarel⠀Вартість: 650 UAHДе і коли: 18 лютого, 19:00, goodwine ЦУМСпікер: Іван Омельченко⠀ *Нагадаємо, що ми дотримуємось усіх санітарних норм, тому місць лише 10.
    подробнее
    650 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 11

    февраля
    2021

    четверг

    Дегустация

    Киев

    Дегустація Cava VS Corpinnat

    Аліє Межмедінова

    Cava – володар перснів та призів глядацьких симпатій, чемпіон у категорії "співвідношення ціна/якість" серед ігристих. Corpinnat — молодий, але зухвалий, претендент на лідерство у тій же категорії. Хто кого? Визначимося на дегустації.⠀У келихах:Gran Juve y Camps Gran Reserva 2015, Juve y CampsTerrers Brut Nature 2016, RecaredoPerles Roses 2017, NaveranIntens Rosat Brut Nature 2015, Recaredo⠀Вартість: 650 UAHДе і коли: 11 лютого, 19:00, goodwine ЦУМСпікер: Аліє Межмедінова⠀ *Нагадаємо, що ми дотримуємось усіх санітарних норм, тому місць лише 10.
    подробнее
    650 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 9

    февраля
    2021

    вторник

    Дегустация

    Киев

    Неймовірна легкість пива

    Олександр Кириленко

    Чотири пари, вісім зразків, море етикеток і ключові параметри: низький вміст спирту, легкість, питність та ароматність. Це все про пиво та про наші плани на 9 лютого.⠀Ми пішли найпростішим шляхом та для дегустації обрали пиво за кольором етикетки: небесна блакить і бірюзовий відлив морського прибою — головні герої вечора. А низький вміст спирту — те, на чому стоїть легкість перших двох пар, пшеничних елів і бланшів. Освіжаючий аромат і питність — критерій відбору наступних блідих елів, здобрених запашним хмелем. Приєднуйтеся.⠀Mikkeller Drink’in In the SunPlank Leichtes HefeweizenLa Trappe WhiteHitachino Nest White AleVarvar BlisssLervig EasyBrewDog Hazy Jane#23 Juicy India Pale Ale⠀Вартість: 500 UAHДе і коли: 09 лютого, 19:00, goodwine ЦУМСпікер: Олександр Кириленко⠀ *Нагадаємо, що ми дотримуємось усіх санітарних норм, тому місць лише 10.
    подробнее
    500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 4

    февраля
    2021

    четверг

    Дегустация

    Киев

    Orange wine у goodwine ЦУМ

    Аліє Межмедінова

    Ну нарешті, нарешті ми можемо запросити вас на дегустацію в goodwine ЦУМ. Після карантину ми хочемо почати яскраво, тому і вина вибрали неординарні — orange wine. Їх називають бурштиновими, помаранчевими та скін-контакт винами. Звідки така назва? З технології виробництва, про яку ми поговоримо на дегустації.⠀У нашому розпорядженні 5 вин з різних країн: дещо з ПАР (так, тут теж вміють робити оранжі), зірка з Австралії, від якої фанатіє винний світ, теж зірка, але не така відома — іспанське Les Alifares De Frisach, італійська легенда La Stoppa і грузинське Pheasant's Tears.⠀Плани на вечір:Stay Brave Baby Bandito, Testalonga, ПАРViognier Plenarius 2019, Kalleske, АвстраліяLes Alifares De Frisach 2019, Frisach, ІспаніяAgeno 2017, La Stoppa, ІталіяMtsvane, Pheasant's Tears, Грузія⠀Вартість: 650 UAHДе і коли: 04 лютого, 19:00, goodwine ЦУМ  
    подробнее
    650 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 25

    января
    2021

    понедельник

    Дегустация

    Фаворити 2020: интересные и яркие вина

    Уманський Зорік

    Ми повертаємося з карантину красиво — влаштовуємо дегустацію найцікавіших вин-новинок, які Зорік відкрив для себе у 2020 році. А тепер 101 Wine Bar відкриє їх для вас.⠀Отже, ви маєте щонайменше сім причин, щоб 25 січня бути з нами: по-перше, ми святкуємо завершення вимушених канікул. Інші шість причин у переліку нижче.⠀У келихах:Corpinnat Recaredo Terrers Brut Nature 2016Champagne Bedel Entre Ciel et TerreAlessandro Viola Le Mie Origine 2019Pernand Vergelesses 1er Cru Chandon de Brialles 2017Barolo Riserva Ravera 2012 Lo ZoccolaioLe Soula 2009⠀Щодо меню: шеф Сергій Хегай обіцяє щось таке, що ми ще не куштували, тому ми т-с-с-с і тримаємо інтригу. Але голодними ви з бару точно не підете.⠀Де і коли: 101 Wine Bar, 25 січня, 19:00 Вартість: 1950 UAH
    подробнее
    1950 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 13

    января
    2021

    среда

    Дегустация

    Киев

    Junior 5

    Wine School

    Зробіть собі новорічний подарунок — просто тут і зараз зареєструйтеся на онлайн-курс про вино. Ви тільки уявіть, якою після цього стане новорічна вечірка: ваші побажання розширяться за межі звичного "пара пляшок білого і пара червоного", бо у вина є не тільки колір, а й сорт, країна походження та регіон, метод виробництва та стиль винороба.⠀Курс не в записі, тому заплануйте собі 11 лекцій та дегустацій у Zoom з викладачами. Вино з нас: усі зразки, келих та навчальні матеріали ми надішлемо Новою поштою у будь-який куточок України.⠀Ми підготували для вас37 вин,11 основних лекцій про білі-червоні-ігристі-натуральні, про основні винні регіони та зіркових виноробів,дегустації з викладачами Wine School, троє з яких мають дипломи WSET (у світі сомельє це круто).⠀Лектори курсу: Володимир Антонов, Антон Куц, Роман Ремеєв, Вікторія Ковальчук, Анастасія Ламбуцька, Олександр Шеханін. У вас буде окремий чат у Telegram, де можна ставити питання про вино і світ навколо нього. Там же можна дескутувати чи просто поділитися думками про лекцію та вина.⠀Що далі? Ви не станете снобом, ні, ви просто будете набагато краще розуміти, що у вашому келиху. Ви зможете вибирати вино без допомоги сомельє, у вас з'явиться більше улюблених вин та глибше бажання відкривати нове. Ви здивуєтеся тому, наскільки різними можуть бути смак і аромат, і так, ви навчитеся розрізняти в келиху лісові ягоди, шоколад, сухофрукти та наслідки впливу ґрунтів. Буде цікаво — і в процесі, і після.⠀ Вартість Junior: 10 900 UAH.
    подробнее
    10900 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 27

    декабря
    2020

    воскресенье

    Дегустация

    Киев

    Класична різдвяна вечеря

    101 Wine Bar

    Нам хочется праздника — настоящего такого, чтобы со свечами, вином и ужином, и чтобы компания была классная. Когда нам чего-то хочется, мы долго не ждем, а берем и устраиваем праздник сами.⠀Приглашаем на рождественский ужин в 101 Wine Bar.⠀Классическая классика в меню от шефа Сергея Хегай и Су-шефа Ильи Марчукова:⠀крабовая устрица,мортаделла из осетра,mimoza с боттарга,треска, buttermilk и три вида икры,голубь с топинамбуром и яблоком,пирог с филе миньон, фуагра и трюфелем.⠀Десерт тоже будет.⠀Зимнее, изысканное вино от Зорика:Champagne Bereche (звездная новинка)Son Altesse Les Vignes des Paradis 2018Poggio alle Gazze dell'Ornellaia 2018Puligny Montrachet Jacques Carillon 2018Chateau Musar 2003Chateauneuf du Pape Jean Royer 2012.⠀Стоимость: 3500 UAH⠀Где и когда: 101 Wine Bar, 27 декабря, 19:00.
    подробнее
    3500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 19

    декабря
    2020

    суббота

    Дегустация

    Киев

    Кое-что особенное: авторский ужин с Мирали

    Мирали Дилбази

    Мирали Дилбази — шеф, к которому пока еще можно попасть на ужин. Он работал в датском ресторане из рейтинга THE WORLD'S 50 BEST RESTAURANTS, был шефом в Днепре, а теперь открывает ресторан в новом проекте goodwine на М82. Скандинавская философия, эксперименты с ферментацией, локальные продукты, акцент на сезонности, уважение к природе и zero waste подход — но это в апреле, а потому об этом позже. Сейчас о декабре.⠀19/12 Мирали приглашает на авторский ужин. Классика, но другая: натуральные продукты из goodwine, некоторые — собственного производства шефа. Особое место занимают ферментированные ингредиенты: Мирали верит, что ферментация позволяет создать особые, совсем другие продукты. Около 30 таких компонентов — от живого уксуса до нескольких видов мисо пасты, — шеф подготовил для нашего особенного ужина.⠀7 блюд, 7 natural wine by Sabotage к ним. Нетипичная локация, нетипичный подход без попыток воспроизвести хорошо знакомые блюда, однако с верой в потенциал локальных продуктов, пусть даже это порей или сельдерей.⠀19 декабря, 18:00М82, ул. Межигорская, 82Дресс-код: пожалуйста, наденьте что-то теплое, потому что мы будем на заводе. И это не шутка.Стоимость: 3500 UAH
    подробнее
    3500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 17

    декабря
    2020

    четверг

    Дегустация

    Только Шампань

    Алие Межмединова

    Это последняя дегустация года в goodwine ЦУМ, а значит время открыть бутылку шампанского. Празднуем свершения года с пятью образцами Шампани: разные производители, виноградники и стилистика, все классные и достойны внимания. Поговорим о производстве, различиях и о том, почему же шампанское считается топом среди игристых.⠀Планы на вечер:l'Ascendant Solera Extra Brut, Mouzon-LerouxLes Vignes de Vrigny Premier Cru Brut, Egly-OurietBlanc de Blancs Grand Cru, Eric RodezBlanc de Noirs Brut, Champagne FleuryRose de Saignee Premier Cru Extra-Brut, Larmandier-Bernier⠀Стоимость: 850 UAHГде и когда: 17 декабря, 19:00, goodwine ЦУМСпикер: Алие Межмединова⠀* Напомним, что мы придерживаемся всех санитарных норм, поэтому мест только 10.
    подробнее
    850 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 15

    декабря
    2020

    вторник

    Дегустация

    Фаворити #5: Шампань і море

    Уманский Зорик

    Наши "Фавориты" — это мечта, а не дегустация. Вероятно, поэтому билеты на них разлетаются за считанные дни. Если вы не знали, забыли, мы напомним: "Фавориты сомелье" — дегустации, посвященные винам, которые любят сомелье. Это не мейнстрим, а такое вино, которым иногда даже делиться не хочется — настолько оно интересно.⠀Последние "Фавориты" года — Шампань от Зорика. Уже 15 декабря вы продегустируете шесть вин в сопровождении рыбы и морепродуктов, а Зорик расскажет о том, почему шампанское настолько особенное и как ему удается быть таким изысканным.⠀Шампань в бокалах:Latitude Larmandier-Bernier Blanc de BlancsReserve Perpetuelle Blanc de Blancs Robert MoncuitMes Favorites Marc HebrartJacquesson 743Rose Brut Marc HebrartCuvee des Caudalies Rose De Sousa⠀Море представляют: устрицы, кальмары на Тепане, гьодза с креветкой, гребешок, тартар из тунца. Все by шеф Сергей Хегай.⠀Стоимость: 2500 UAHГде и когда: 15 декабря, 19:00, 101 Wine Bar
    подробнее
    2500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 8

    декабря
    2020

    вторник

    Дегустация

    Киев

    Зимнее пиво

    Кириленко Александр

    Наш пивной эксперт Александр Кириленко говорит, что "ничто так не согревает душу, как бокал холодного пива". Да, пиво — напиток всесезонный, однако именно зимой хочется чего-то интенсивного, насыщенного, с выразительным послевкусием и согревающим эффектом.⠀Мы познакомим вас с образцами из пивоварен Бельгии, Нидерландов, США и Германии, с которыми не страшно встречать самые лютые морозы и длинные ночи. Стили вечера: пшеничный бок, дюбель, трипель, квадрупель, имперский стаут. Также мы подготовили особое рождественское пиво, является эксклюзивом и винтажем, так что ловите билеты, пока они есть.⠀В бокалах:Heller WeizenbockWestmalle DubbelAnchor Christmas AleChimay BleueBush TripleLa Trappe QuadrupelDe Molen Zwart & Zwaar⠀Стоимость: 500 UAHГде и когда: 08 грудня, 19:00, goodwine ЦУМСпикер: Александр Кириленко⠀* Напомним, что мы придерживаемся всех санитарных норм, поэтому мест только 10.
    подробнее
    500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

Спасибо, ваше мнение важно для нас!