Good Wine – імпортер і магазин в одній особі! 3000 вин із 40 країн, 1000 віскі та міцного алкоголю

Good Wine на Мечникова

(044) 390-79-62,

(050) 464-66-02, 9-075

Офіс-менеджер

(044) 390-75-00

Good Wine на Оболоні

(044) 390-79-64,

(050) 388-46-65

Lucky Restaurant Vinotheque

(095) 299-07-99

Good Wine в ЦУМі

(050) 267-00-00

BAKEHOUSE

(095) 284 61 92

Інтернет-магазин алкоголю

(050) 385-04-68

101 Wine Bar

(050) 400 22 57

Інтернет-магазин аксесуарів

(050) 393-43-19

Sushi&Grill Bar

(050) 315 65 69

Особистий помічник

(050) 041-41-41

Пошукова форма

Імена та бренди

Підписка на новини

Люди Good Wine: Дмитро Філімонов

8 Вересень 2017

 

Дмитро – наша головна чайна людина. 3 місяці з 6 він проводить на фермах та плантаціях, де обирає той самий чай для прямого імпорту в Good Wine з Грузії та Індії. Нещодавно Дмитро зайняв перше місце в українському Tea Masters Cup і цього року представить Україну на всесвітньому чайному чемпіонаті в Китаї.

 

Кажуть, я – кращий тітестер України цього року.

 

Я прийшов у чай з IT.  Я не шукав роботу спеціально, але натрапив на оголошення “робота для тих, хто не шукає роботу” і зрозумів, що це моє. 


Китайська церемонія – це чудово, але іноді хочеться просто заварити чай у звичайному чайнику.

 

Good Wine почав новий напрямок – ми привозимо чаї від фермерів. Поки що в нас тільки Дарджилінги та Грузинський чай, але я планую зібрати чай від виробників усього світу.

 

Для того, щоб заварити смачний чай, треба взяти м’яку воду, зігріти її до потрібної температури та витримати певний час. Усе. Решта – чистий експеримент.

 

Мій ранок починається з чаю. Чорний Дарджилінг літнього збору – це як еспресо у кавовому світі. Насичений, щільний та підбадьорливий.

 

Я хочу, щоб чай віддав усе, що має. Для цього я заварюю один і той самий сорт водою різної температури, а потім змішую всі чаї в один. Виходить спектр смаків, якого не досягнеш, просто заливаючи заварку гарячою водою. Я назвав це методом диференціальної екстракції і з ним поїду на світовий фінал Tea Masters Cup.

 

Сьорбати чай – професійна тема. За короткий час тестеру необхідно розпізнати всі смаки у десятках чаїв, тому ми екстрималимо.

 

Наші з вами смаки співпадають. Нещодавно ми з гостями обирали чай для Good Wine на відкритій tea tasting-сесії та одноголосно обрали 2 Мускателі, які скоро стоятимуть на полицях.

 

Молочник з кришкою від цукорниці, чарки-рибки та соусник у якості Чаші Справедливості – це моя перша Китайська церемонія. Головне не в атрибутиці, а в бажанні щось зрозуміти.

 

Чай із цукром. Чай у пакетику. Чай з лимоном. Все це ок, якщо вам подобається. У смаках не може бути тиранії.

 

В Good Wine немає рутини та вимушеності. Ми всі живемо своїми ідеями.



Дикий Є-Шен-пуер та сочник з сиром створені один для одного.

 

Чаєм можна запивати вино і міцні напої, але взагалі він надто ніжний для коктейлів і просто губиться в них.

 

Не вся трава, яку висушили та залили водою – чай. Мате – це мате. Ройбуш – це ройбуш. Трав’яні напої я називаю нечайними чаями, тому що чай – це цілком конкретна рослина.

 

Завжди потрібна робота, яка тече легко і з задоволенням, і така, яку робити ліньки, але треба. Їх обов’язково треба балансувати, інакше або розслабишся, або виснажишся.

 

Україна може стати кращим чайним простором у світі. Ми і так п’ємо чай, нам не треба починати з нуля, просто познайомитися з новими видами та впустити їх у повсякденність.

 

Не зациклюйтесь на виборі справи всього життя. Захотілося щось зробити – зробіть зараз. 
 

Світ змінюється. Неважливо, як ти виглядаєш і чим займаєшся, якщо ти маєш стрижень.

 

Я думав, що Good Wine – магазин преміальних товарів. Тепер я знаю, що кожний продукт обрано з сотні аналогів з якоюсь конкретною причиною, в них є історія та переваги перед іншими схожими.

 

Дорого? Тому що продукт дорогий, а продукт дорогий, тому що крутий.

 

Я зіграв злий жарт із своїми колегами, я привчив їх до дуже смачного чаю. Тепер вони не можуть пити чай в ресторанах, фиркають від звичайних чаїв. До хорошого швидко звикаєш і це дуже круто. 
 

Можна вижати з базового чаю найкраще і це буде смачно. Але якщо ти пробуєш великі червоні чаї та медитуєш над чашкою та повнотою смаку, потім тобі дуже цього не вистачає.

 

Пляшка вина – задоволення на 1 вечір, а купленого чаю вистачить на 20 вечорів. Поділіть вартість пакетику чаю на місяць і вийде не так дорого, як здається.

 

Обережніше з чаєм to go. Крафтовий стаканчик майже повністю вбиває відтінки чаю.

 

Не заварюйте чай у термосі. Щоб грітися взимку, заваріть чай у чайнику, а вже потім перелийте в термос без листя.

 

Раніше чай був медикаментом, він бадьорить та тонізує. По суті будь-який чай – це детокс. 
 

Йдіть в обхід правил. Універсальні техніки усереднюють результат. Навіть найкрутіший чай буде звичайним, якщо заварити його по-звичайному. 

 

 

Хочеш стати частиною нашої dreamteam

Спасибо, ваше мнение важно для нас!