Good Wine – імпортер і магазин в одній особі! 3000 вин із 40 країн, 1000 віскі та міцного алкоголю

Good Wine на Мечникова

(044) 390-79-62,

(050) 464-66-02, 9-075

Офіс-менеджер

(044) 390-75-00

Good Wine на Оболоні

(044) 390-79-64,

(050) 388-46-65

Lucky Restaurant Vinotheque

(095) 299-07-99

Good Wine в ЦУМі

(050) 267-00-00

BAKEHOUSE

(095) 284 61 92

Інтернет-магазин алкоголю

(050) 385-04-68

101 Wine Bar

(050) 400 22 57

Інтернет-магазин аксесуарів

(050) 393-43-19

Sushi&Grill Bar

(050) 315 65 69

Особистий помічник

(050) 041-41-41

Пошукова форма

Імена та бренди

Підписка на новини

Люди Good Wine: шеф-кухар Дільшод Авазов

7 Червень 2017
Дільшод Авазов, шеф-кухар кулінарії Good Wine та Wine Bar 101, де є більше 100 вин побокально та їжа, яка ідеально його доповнює. Працює в Good Wine більше 2-х років

 
Готувати треба так, ніби ти кожен раз готуєш для своєї дитини.
 
Я вчився на кухаря, бо не зміг поступити на перекладача. Мама переживала: «Дільшод, кухар - це несерйозно». Але я залишився на кухні і не шкодую.
 
Коли я був кухарем на кораблі, я готував 1600-1800 бургерів і 600 хот-догів кожен день. Білий пароплав - чорна робота.
 
Меню на круїзному лайнері змінюється щодня. Так що навколосвітня подорож - це 105 днів різної їжі.
 
Готувати восьминога складно. Але ще складніше готувати по 2 000 восьминогів щомісяця.
 
Що закохані їдять на сніданок? Яйце-пашот з чорною ікрою і келихом шампанського, - прекрасний вибір. Але насправді закохані їдять вівсянку. Я знаю, я сам так роблю.
 
Соус не повинен бути знежиреним. Якщо хочеться менше калорій - з'їжте менше соусу.
 
Справжня їжа виходить тільки зі справжніх продуктів. Тому в кулінарії Good Wine ми не використовуємо синтетичні та хімічні добавки.
 
Не треба збивати яйце виделкою, якщо комбайн зробить це швидше і краще. Технічний прогрес на кухні важливий не менше, ніж в комп'ютерній інженерії.
 
Я не кричу на підлеглих. Просто у мене голос гучний.
 
Ліниві люди, це як ліниві вареники - жахливо.
 
Іноді ненавидиш людину, а потім ви стаєте кращими друзями.
 
На шляху до успіху не буває дрібниць.
 
Я професійно займаюся бігом. Постійно бігаю з однієї кухні в іншу.
 
Здорово б знову стати 20-річним. Навіщо? В 20 років все здорово.

 

 

Хочешь стати частиною нашої dreamteam

Спасибо, ваше мнение важно для нас!