Good Wine – імпортер і магазин в одній особі! 3000 вин із 40 країн, 1000 віскі та міцного алкоголю

Good Wine на Мечникова

(044) 390-79-62,

(050) 464-66-02, 9-075

Офіс-менеджер

(044) 390-75-00

Good Wine на Оболоні

(044) 390-79-64,

(050) 388-46-65

Lucky Restaurant Vinotheque

(095) 299-07-99

Good Wine в ЦУМі

(050) 267-00-00

BAKEHOUSE

(095) 284 61 92

Інтернет-магазин алкоголю

(050) 385-04-68

101 Wine Bar

(050) 400 22 57

Інтернет-магазин аксесуарів

(050) 393-43-19

Sushi&Grill Bar

(050) 315 65 69

Особистий помічник

(050) 041-41-41

Пошукова форма

Дегустація

Дегустації та майстер-класи у Good Wine

Щодня ми дізнаємося щось нове про те, що любимо – про якісні напої та смачну, здорову їжу. Ми вчимося разом із вами – адже тільки у такий спосіб можна розвиватися, рости та рухатися уперед. Наші дегустації – це змістовні та цікаві відповіді на ваші питання та задоволення від отриманих знань щодо вина, міцних напоїв, пива. Дегустації проводяться у Tasting room (2-й поверх ресторану Lucky) за участі сомельє Good Wine, викладачів Wine School та виноробів, які приїжджають до нас з усіх куточків світу.

Наші гастрономічні майстер-класи – це кулінарна енциклопедія, яку ми вивчаємо разом з кращими шеф-кухарями, які зазвичай приєднуються до нашого бренд-шефа. Ці майстер-класи проходять у дегустаційному залі відкритої кухні Good Wine.

  • Champagne Night

    Дегустація

    14-го грудня ми зачинимо кімнату Великих Вин і залишимося наодинці з винниміи спеціалістами найвищої кваліфікації – London WSET Diploma. В Україні таких людей усього 4: Антон Куц, Віталій Ларін, Євгенія Николайчук і Володимир Антонов. Ми зібрали їх разом, щоби зробити дійсно масштабну party.  Кожен спеціаліст підготував зіркову п’ятірку шампанських вин: 5 Millesime від Володимира Антонова: – Comtes de Champagne Rose 2006, Taittinger– Cuvee Williвam Deutz 2006, Deutz– Cuvee Pheerie 2008, Lamiable– Brut Blanc de Blancs 2007, Delamotte– Vieille Vigne Du Levant 2007, Larmandier-Bernier +5 Small Growers від Антона Куца: – Cuvee des Caudalies, De Sousa & Fils– Тerroirs, Agrapart & Fils– Longitude Blanc de Blancs, Larmandier-Bernier– Brut Nature, Tarlant– Initiale, Jacques Selosse +5 Non Vintage від Віталія Ларiна: – Prelude, Taittinger– Brut Rose, Deutz– Rose, Billecart Salmon– Bolliger– Bolliger rose +5  Blanc de Blancs від Жені Николайчук: – Amour de Deutz 2007, Deutz– Brut Blanc de Blancs 2006, Champagne de Venoge– Brut Blanc de Blancs, Delamotte– Blanc de Blancs Grand Cru, Billecart Salmon– Larmandie Bernier За підсумком, 20 великих шампанськихлаконічні закускижива музика в Selective Wine.І всього 50 квитків. Контактний телефон: 0952761141
    детальніше

    14

    Грудень 2017 Четвер 20:00

    ведучий 4 спеціалісти WSET Diploma

    місце проведення Selective Wines

    Купить и скачать билет на событие
    После успешной оплаты вам отобразится билет, который необходимо сохранить у себя на компьютере или отправить удобным для вас способом

    Кількість місць:

    Способ оплаты:

    Bартість:

    3500грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

Сьогодні11Грудень

  • 8

    Грудень
    2017

    П'ятниця

    Дегустація

    Chateau Mouton Rothschild. Дегустація найвідомішого Бордо

    Флоран Фрес

    Картини Уорхола, Шагала та Далі на етикетці вина?Так, і Пікассо теж. 8 грудня ми зустрічаємо гостя з найвідомішого замку Бордо – Chateau Mouton Rothschild. Його звуть Флоран Фрес, і він представить нам вина різних виноробень господарства. - Domaine de Baronarques 2015 - Aile d’Argent 2015 - Domaine de Baron’arques rouge 2009- Château d’Armailhac 2011- Château Clerc Milon 2012- Château Mouton Rothschild 2009- Château Coutet 2005 Виноробня Chateau Mouton Rothschild входить у 5-ку кращих Бордо, а кожне їхнє вино високо цінується критиками та гурманами.Звісно, для Бордо такого рівня ми обрали Selective Wines. Приходьте, починаємо дегустацію в п'ятницю о 19:00. Контактний телефон: 096 255 86 06 
    детальніше
    2700 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 7

    Грудень
    2017

    Четвер

    Дегустація

    Фантастична Грецiя. Дегустацiя вин

    Вiкторiя Ковальчук

    Чому вино з Греції коштує так мало? Його взагалі можна пити?Можна, якшо ви орієнтуєтеся на якість, а не брендинг.У Науссі, Німеї та на острові Санторіні винороби культивують лози з прадавніх часів. Місцеві сорти унікальні, вони майже не мають аналогів, тому з них виробляють чудові нестандартні вина. Вина Греції легко знайти в кращих ресторана, але до окремого споживча рідко долітають назви Thymiopoulos чи Papaioannou.В перший зимовий четвер Вікторія Ковальчук розкаже, як промовити Ktima Papaioannou і всі інші назви, чому на Санторіні виноград росте в корзинках, чому його збирають вночі та чому вина Наусси порівнюють із П'ємонтом?Продегустуємо: – Santorini, Hatzidakis– Nykteri Hatzidakis– Young Vines, Thymiopoulos– Earth & Sky Thymiopoulos– Ktima Papaioannou 2010- Microclima 2006, Ktima Papaioannou Дегустація відбудеться в Tasting Room.Контактний телефон: 095 276 11 41  
    детальніше
    750 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 2

    Грудень
    2017

    Субота

    Дегустація

    Parmigiano Date. Вечеря від Мишленівського шефа Сальваторе Тасса

    Salvatore Tassa

    А вам готував вечерю Мишленівський шеф? До нас приїжджає Сальваторе Тасса – шеф-кухар з Італії з зіркою Мишлену. Сальваторе має можливість жити в мегаполісі та відкрити не один величезний ресторан, але він не любить метушню, а тому обрав для життя і творчості містечко Акуто з населенням 2000 чоловік. В своєму ресторані Colline Ciociare Сальваторе поєднуєдва напрямки: італійську класику та El'e.Brezza  – експериментальну високу кухню зі східними мотивами. Не дивлячись на скромну населеність Акуто, в Colline Ciociare завжди багато людей – туристів з Мишленівським гідом. Цієї суботи він приготує для нас космічну вечерю на основі Parmigiano Reggiano, а ми подамо її з ідеально підібраним вином: – Суп з морепродуктів та сиру ПарзмезанGavi di Gavi Rovereto, Castellari Bergaglio – Равіолі з сиром Пармезан у яблучному соусіChardonnay 2016, Planeta – Биф Тальятта з яловичини на вугіллі з травStagi, Il Palazzino – Крем-Брюле з сиру ПармезанSebastiano 2001, Riecine В 101 Wine Bar ми звичайно працюємо за принципом: «Їжа – доповнення до вина», але цього разу кухня на першому місці. Контактний телефон: 095 276 11 41
    детальніше
    1700 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 30

    Листопад
    2017

    Четвер

    Дегустація

    Students Talk. Дегустація з 7-ма випускниками винної школи

    Випускники Wine School

    Що п'ють кавоман, піарник, спортсменка та представник ООН?Ми запросили 6 випускників Wine School провести дегустацію з їх улюбленими винами.Цього четеверга не буде звичайних сомельє.Коли пити, з чим поєднувати та чому саме це вино розкажуть:Роман Іваненко  - співвласник инвестиційного фонду UDG, ініціатор проекту #казковеселоБобриця. Володимир Задирака - видавець the City Coffee Guide і co-founder ONE LOVE coffee Олексій Провороцький - рекламіст, власник агенції івент-маркетинга Action4 і керуючий партне креативної агенції R Agency. Ентузіаст їжі, здорового способу життя, спорту та подорожей.Олег Николаєв -  співзасновинк кав'ярні White Whale, ресторана Frebule та кондитерського магазина Make my Cake Людмила Шевцова  - керуюча програмами Фонду народонаселення ООН в УкраїніКаменчук Лана - HR-директор, керівник проектів. На велосипеді доїхала до Голандії та взяла участь у чемпіонаті світу на відкритій воді.Тетяна Яловчак - перша українка, що здолала Еверест і залишила на ньому національний рушник. Тетяна закриває власний проект сходження на 7 найвищих вершин світу та планує експедицію в Антарктиду в грудні.  Контактний телефон: 095 276 11 41 
    детальніше
    650 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 28

    Листопад
    2017

    Вівторок

    Дегустація

    170 років Грузинського чаю. Лекція-дегустація від Шота Бітадзе

    Шота Бiтадзе

    1 рік на полицях Good Wine, 170 років на плантаціях.Це дикий органічний чай із Грузії, який ми з вами вже пробували і давно полюбили. Його історія майже як у Голівудському кіно:– один впливовий купець спробував чай в Китаї та запросив майстра Лао Джон Джау навчити ставних грузинів робити так само смачно- грузини перейнялися, навчилися правильно вирощувати та заварювати, а чайний світ почав визнавати їх справу- а потім прийшов радянський режим та зрівняв усі чаї між собою- через десятиріччя Грузинського чаю №1 і Грузинського чаю №2 союз розвалився, а чай лишився без догляду– він 30 років ріс у диких умовах, поки ставні грузини не повернулися за ним і не вивели його на новий рівень якості.Зараз Грузинський чай – це круто.Ми запросили Шота Бітадзе – людину, що доказує цю крутість щодня.Він очолює Асоціацію Виробників Грузинського чаю та особисто відновлює закинуті плантації по всій країні. Шота приїде у найближчий вівторок, приготує чай у винному декантері – в авторський спосіб, що став грузинською класикою, і привезе великі чаї:– Білий гірський чай з Імереті– Чорний гірський дикий чай з Імереті (чемпіон Tea Masters Cup 2016 у Сеулі)– Ферментоване листя дикої чорниці з Імереті– Класичний органічний чорний чай з Гурії– і чай-бонус від Шота. Поп’ємо та поговоримо про чайну Грузію. Контактний телефон: 093 507 16 97 
    детальніше
    400 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 16

    Листопад
    2017

    Четвер

    Дегустація

    Органічна Ріоха. Звана вечеря з Olivier Riviere

    Olivier Riviere

    Всі знають Ріоху.Познайомтеся і з Olivier Riviere. Олів'є виробляє гарне вино на своїх 10 гектарах в Іспанії. Він народився в регіоні Коньяк, вивчав виноробство в Бордо, а потім набував досвід у декількох домейнах Бургундії. Там він захопився біодинамікою та безсульфітними винами, і приїхав до Ріохи налагодити біодинамічне виноробство в Rioha Alavesa.У господарстві все пішло не за планом Олів’є, тому він купив маленький виноградник і почав виробляти власну органіку. За 10 років існування його вина визнали в світі, а стилістику назвали пост-модернізмом Ріохи.На вечері будемо пити 5 органічних вин.3 – з полиць Good Wine, і ще 2 винороб привезе сам. - Jequitiba DOC 2015 (white)- Mirando al Sur 2015 (white)- Losares 2015 (red)- Ganko DOC 2015 (red)- Las Vinas de Eusedio DOC 2015 (red) Наш шеф-кухар розробив ідеальне меню до organic wines:– Тар-тар з гребінця з авокадо з крихтою пармезана– Філе лосося з горіховою коркою– ФІле міньон із трюфельною соллю – Нога ягняти запечена в спеціяхВже можна купувати квитки - всього 22 місця.  Контактний телефон: 096 766 35 08
    детальніше
    1400 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 14

    Листопад
    2017

    Вівторок

    Дегустація

    Біле Бордо. Дегустація

    Володимир Антонов

    Світ захоплюється червоними винами Бордо.Але одне з найдорожчих вин в історії – пляшка бордоського сотерну Château d’Yquem. На аукціоні в Лондоні її придбали за 55 тисяч фунтів стерлінгів (приблизно $100 тис). Ми не пропонуємо вам вино за 100 тисяч, але пропонуємо спробувати нестереотипне Бордо, про яке мало хто знає. Поговоримо: – про «білий» регіон Бордо– унікальну стилістику бордоських білих– великих солодких сотернах П'ємо 5 сухих білих вин та солодкий Сотерн: –     Chateau Guirauton  2015, Graves–     Chateau Carbonnieux 2014, Pessac-Leognan–     Clos Marsalette 2014, Pessac-Leognan–     Chateau Bouscaut 2011, Pessac-Leognan–     Chateau Monbousquet 2011–     Chateau Rieussec 2006,  Sauternes Зустрічаємось у Tasting Room на Мечникова.Контактний телефон: 095 276 11 41  
    детальніше
    1500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 8

    Листопад
    2017

    Середа

    Дегустація

    Культовий Пьємонт. Звана вечеря з Giorgio Pelissero

    Giorgio Pelissero

    Вечір для прихильників Пелісеро – і вина, і винороба. 8 листопада наш друг, Джорджіо Пелісеро приїде на звану вечерю в 101 Wine Bar і привезе вина, якими можна ілюструвати виноробство Пьємонту. – Langhe Riesling 2015 – Barbera d`Alba Piani 2013– Barbaresco Nubiola 2013– Barbaresco Vanotu 2012– Barbaresco Tulin 2007  Це знакові Барбареско та винтаж 2015 року з особливого виноградника Пелісеро – Ваноту. Саме з ягід Ваноту почалася історія винного дому Pelissero у 1960 році.Тепер у господарстві 38 га виноградників з автохтонними сортами Пьємонту, а Дорджіо їздить по світу, щоб особисто знайомитися з тими, хто так само пристрастно, як він, любить вино.Збираємося компанією справжніх поціновувачів в 101 Wine Bar на вино, натхнення та вечерю, звісно: – Сицилійські оливки – Карпаччо з яловичини з ялівцем– Крокет з бичих хвостів з соусом демігляс– Біф Велінгтон з трюфельним соусом– Сир Очеллі витриманий в вині Бароло від шефа Дільшода Авазова. Деталі за телефоном: 096 766 35 08 
    детальніше
    1900 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 2

    Листопад
    2017

    Четвер

    Дегустація

    Weissbier. Дегустація пшеничного пива

    Олександр Кириленко

    Якщо зберігати пшеницю в темному підвалі, прилетить хитрюща синиця і все викраде. Тому набагато розумніше варити з пшениці Weissbier, Berliner Weisse, Witbier, Dunkelweizen і Weizen BockМи обрали 11 варіація пива, є в Good Wine, та запрошуємо дегустувати. Буде нефільтроване пиво, прозорий кристалвайцен та лекція від нашого пивного сомельє. Розповість, що окрім хитрющиї синиць спонукає пивоварів використовувати пшеничне сусло, і як по-різному розвивається Weissbier у різних країнах світу. (Дуже по-разіному). Дегустуємо в Tasting Room наступного четверга.Контактний телефон: 0952761141
    детальніше
    350 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 26

    Жовтень
    2017

    Четвер

    Дегустація

    Сліпий Пью по червоних міжнародних сортах

    Антон Куц

    Сліпий Пью – найнестандартніша дегустація.Є чорний келих та ваші рецептори. Задача – правильно визначити сорт винограду серед запропонованих варіантів у чорному келиху.Хто вгадає всі 6 вин, отримає приємний приз – пляшку ігристого.Спробуємо? Контактний телефон: 095 276 11 41
    детальніше
    550 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 26

    Жовтень
    2017

    Четвер

    Дегустація

    Chateau Valandraud. Звана вечеря з Жаном-Люком Тюневеном

    Жан-Люк Тюневен

    Коли й вино, й винороб просто космос.  До нас їде поганий хлопець та чорна вівця від виноробства – Жан-Люк Тюневін. Наприкінці 80-х Жан-Люк купив виноградник у Сент-Емільйоні та почав гаражне виробництво вин. На рік Chateau Valandraud випускає не більше 1000 пляшок вина, проте кожна пляшка – це винний артхаус, єлітне авторське вино. Туневена знають по всьому світу, його вина високо цінує критик Роберт Паркер, а винтаж Chateau Valandroud Grand Cru 1995 увійшов у 10-ку найдорожчих вин світу. Ми запросили Жана-Люка на вечерю, 26 жовтня він буде у насі представить свої вина: –     Ігристе Bad Girl–     Bad Boy White 2014–     Bad boy red 2014–     Clos Badon 2006–     Chateau Valandroud Grand Cru 2002  А шеф-кухар Дільшод приготує для гостей:–     Тар-тар з лосося та авокадо Хаас–     Філе червоного окуня з картофелем конфі та вершковим соусом–     Філе міньон з соусом із червоного вина–     Та крокет із яловичих хвостів з трюфельним соусом.Приходьте знайомитися з легендою та пробувати таке ж легендарне Chateau Valandroud Grand Cru з нами в 101 Wine Bar.Контактний телефон: 096 766 35 08 
    детальніше
    2600 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 19

    Жовтень
    2017

    Четвер

    Дегустація

    Taylor's. Звана вечеря з портвейном у 101 Wine Bar

    Robert Bower

    Приходьте на день народження до Тейлорса. Йому 325 рокiв, і буде портвейн.Винний дім Taylor's святкує день народження в 101 Wine Bar. Буде порто, ще порто, навіть коктейль із порто – усього 10 позицій портвейну, серед яких винтажні та знакові вина виноробні.Дільшод – шеф-кухар бару – підготував класну їжу до портвейну: - Сир стілтон із чорними родзинками та теплим крутоном- Баранячі реберця з кускусом- Качина грудка з лісовим компотом- Сирна тарілка з крекерами. Святкуємо та п’ємо портвейн разом із представником династії Taylor's  – Робертом Боуером. Він спеціально приїждажає з Португалії та зустрічає гостей у 101 Wine Bar наступного четверга.Контактний телефон: 096 766 35 08   
    детальніше
    1800 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 19

    Жовтень
    2017

    Четвер

    Дегустація

    Kumeu RIver. Дегустація Нової Зеландії

    Вікторія Ковальчук

    Як розбиратися у вині краще за винних критиків? Коли винні критики пробують Kumeu River наосліп, вони кажуть, що це Бургундія.Але до Бургундії від долини Кумеу – пара океанів, два континенти та екватор. Вино виробляють на Північному острові Нової Зеландії.Виноробна традиція Нової Зеландії народилася не тут, а в південній частині, але північні винороби не продовжили виробляти легковажні совіньони та обрали власний шлях. Це не густе, солодке та дуже алкогольне вино, до якого всі звикли. Та ви точно будете уточнювати: «південне чи північне?», коли вас запросять випити пляшку Нової Зеландії з друзями. Продегустуємо: - Villages Chardonnay 2014, Kumeu River- Estate Chardonnay 2014, Kumeu River- Coddington Chardonnay 2014, Kumeu River- Mate's Vineyard Chardonnay 2014, Kumeu River- Village Pinot Noir 2014, Kumeu River- Hunting Hill Pinot Noir 2014, Kumeu River  Дегустація відбудеться в Tasting Room.Контактний телефон: 095 276 11 41
    детальніше
    850 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 12

    Жовтень
    2017

    Четвер

    Дегустація

    Pesquera та Contado de Haza. Дегустація

    Elvira Bocos

    Алехандро Фернандез не думав про те, що залишити онукам. Алехандро думав про виноробство в Рібейро дель Дуеро. Він проштовхнув регіон до статусу DO та першим почав робити знакові вина за доступною ціною. У підсумку онуці Алехандро – Ельвірі – дісталася виноробня в Рібейро дель Дуеро.Ельвіра приїжджає до нас у гості 12 жовтня та розкаже все про родинне виноробство Pesquera та Contado de Haza та вина: - Alejairen Crianza 2014, El Vinculo- Reserva 2008, El Vinculo- Vinculo Paraje la golosa 2004- Crianza 2013, Tinto Pesquera- Reserva 2012, Tinto Pesquera- Alenza Gran Reserva 2006, Bodegas Condado de Haza- Dehesa la granja 2001  На дегустації в Good Wine. Контактний телефон: 095 276 11 41 
    детальніше
    800 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 5

    Жовтень
    2017

    Четвер

    Дегустація

    Chateau Pavie. Дегустація вина з Бордо

    Філіп Девєлє

    Чому вам варто спробувати Chateau Pavie?1. По-перше, це гарно.Chateau Pavie – одне з наймальовничіх господарств комуни Сент-Емільон. 2. Крутіше за нього нема.Шато Паві має найвищу класифікацію: Premier Grand Cru Classé A. 3. Крутіше точно нема.Вина Chateau Pavie – знаходяться у топ-п'ятірці правого берегу Бордо та отримують найвищі бали винних критиків. 4. До нас їде Філіп Девелє – керуючий замком Pavie, та везе знакові винтажі Шато: – Chateau Monbousquet 2014– Chateau Monbousquet Blanc 2014– Chateau Pavie 2012– Chateau Pavie-Decesse 1998– Chateau Pavie-Decesse 2007Зустрічаємося в Selective Wines та дегустуємо велике вино разом.Усього 15 квитків.Контактний телефон: 095 276 11 41  
    детальніше
    1500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 5

    Жовтень
    2017

    Четвер

    Дегустація

    Colterenzio. Дегустація з виробником

    Letizia Pasini

    – Ми молоді, та ми робимо чудове вино. – кажуть Colterenzio. Компанія спростовує все, чим пишається винна Італія.Це не південні теруари, не родинна компанія і не старовинні лози.Це 300 родин у Південному Тіролі, поєднані бажанням робити вино високої якості. І в них це вийшло – особливо з білими. Ми запросили Летицію Пасіні з Colterenzio розповісти про виноробство регіону, виноробню на соняшній енергії і про те, як вирішують суперечки 300 італійських родин.Дегустуємо разом 6 вин: –     Pinot Grigio Classic Line, Colterenzio–     Sauvignon Blanc Prail Praedium Selection, Colterenzio–     Moscato Giallo Sand Praedium Selection, Colterenzio–     Sauvignon Lafoa 2015, Colterenzio–     Lagrein Classic Line, Colterenzio –     Pinot Nero Riserva St.Daniel Ris. Praedium 2014, ColterenzioДо зустрічі у Tasting Room!Контактний телефон: 095 276 11 41
    детальніше
    550 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 3

    Жовтень
    2017

    Вівторок

    Дегустація

    Віскі Канади та США. Дегустація

    Саша Шеханін

    Віскі не дорівнює віскі. Віскі Канади та США не схожі на своїх європейських прабатьків.Наприклад,– американці та канадці байдужі до односолодового тренду та захоплено змішують сировину у бленди– вони рідко витримують віскі тривалий час. Зустріти 12-річний канадський віскі майже неможливо. Що з цього виходить? Давайте продегустуємо по 2 примірники кожної країни: – Canadian Club– For Roses Single Barrel– Dad’s Hat Pennsylvania Rye– Kentucky Vintageі все дізнаємося.Розповідаємо історію, говоримо про технології та про те, до чого все це веде, 3 жовтня у відділі міцного алкоголю. Вартість: 500 UAHКонтактний телефон: 063 934 06 34 
    детальніше
    500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 3

    Жовтень
    2017

    Вівторок

    Дегустація

    Віскі Канади та США. Дегустація

    Саша Шеханін

    Віскі не дорівнює віскі. Віскі Канади та США не схожі на своїх європейських прабатьків.Наприклад,– американці та канадці байдужі до односолодового тренду та захоплено змішують сировину у бленди– вони рідко витримують віскі тривалий час. Зустріти 12-річний канадський віскі майже неможливо. Що з цього виходить? Давайте продегустуємо по 2 примірники кожної країни: – Canadian Club– For Roses Single Barrel– Dad’s Hat Pennsylvania Rye– Kentucky Vintageі все дізнаємося.Розповідаємо історію, говоримо про технології та про те, до чого все це веде, 3 жовтня у відділі міцного алкоголю. Вартість: 500 UAHКонтактний телефон: 063 934 06 34 
    детальніше
    500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 25

    Вересень
    2017

    Понеділок

    Дегустація

    Telmo Rodriguez. Дегустація іспанських вин

    Володимир Антонов

    Тельмо Родрігез – передовий винороб Іспанії. Wine Spectator стверджує, що Тельмо надихає своїм виноробством співвітчизників і робить Іспанію найбільш динамічною винною країною Європи. Сам Тельмо називає себе виноробом-мандрівником, бо постійно пересувається Іспанією – від одного свого виноградника до іншого. Він знаходить покинуті землі та за декілька років приводить їх до високих врожаїв. Виноградні хазяйства Родрігез знаходяться в 7 регіонах, ми спробуємо вина 4-х з них: - Gaba do Xil Godello, Valdeorras- As Caborcas 2014, Valdeorras- Pago la Jara 2013, Toro- Matallana 2012, Ribera del Duero- Granja Remelluri Gran Reserva 2010, Rioja - Remelluri 32633 Las Beatas 2014, Rioja Зустрічаємось у Tasting Room, на другому поверсі ресторана Lucky.Деталі за телефоном: 095 276 11 41
    детальніше
    1500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 21

    Вересень
    2017

    Четвер

    Дегустація

    Різноманітність рислінгів. Дегустація одного сорту

    Вікторія Ковальчук

    Рислінг – один з білих сортів винограду. Але стилістика рислінгів дуже різнопланова: від хрустких кислотних до повнотілих структурних. Вони можуть бути і дуже сухими, й зовсім солодкими – по 200 гр цукру на литр вина. Чкрез це не можна сказати, що ви не любите рислінг, треба просто знайти свій.  Пропонуємо розібратися та спробувати: - Riesling Wachenheimer Goldbachel Spatlese trocken, J.L.Wolf- Riesling Spatlese Urziger Wurzgarten, Dr. Loosen- Riesling Gelblack Trocken 2015, Schloss Johannisberger- Riesling Estate 2016, Paringa Estate- Riesling Heimbourg 2015, Zind-Humbrecht- Riesling Heiligenstein Lyra 2015, Brundlmayer Зустрічаємось у Tasting Room, на другому поверсі ресторана Lucky.Деталі за телефоном: 095 276 11 41
    детальніше
    750 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 14

    Вересень
    2017

    Четвер

    Дегустація

    Kaesler та Yarra Yering. Дегустація знаменитої Австралії

    Sacha Timaeus

    В нас на полиці з’явилися два культових виробника з Австралії.   Kaеsler – одна з найстаріших та поважних винних компаній в Баросі. Вони без перерви працюють з 1893 року, мають велику кількість старих лоз та для своїх вин використовують лози не молодше 40 років. Kaеsler спеціалізується на класичному Бароському ширазі. Та компанія Yarra Yering, яка працює в регіоні Вікторія з наднизькою врожайністю та знається на блендах Бордо. Всі вина отримують височенні бали від критиків та цінуються в світі.Але цього разу вино приїжджає до нас не саме. Дегустацію веде рідкий гість з Авсралії Sacha Timaeus, що поділиться знаннями про регіони виробництва та локальні винні технології. Що будемо пити: Kaesler- Semillon Old Vine -Alte Reben- Grenache Shiraz Mourvedre Stonehorse- The Bogan Yarra Yering- Dry Red Wine №1 2010,- Underhill 2012, 750 671 Зустрічаємось у Tasting Room, на другому поверсі ресторана Lucky.Деталі за телефоном: 095 276 11 41
    детальніше
    1100 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 8

    Вересень
    2017

    П'ятниця

    Дегустація

    Велика дегустація Bordeaux в Good Wine

    16 виноробів

    – 16 представників бордоських шато– 9 апелласьонів південно-західної Франції– 30 винтажів Bordeaux, починаючи з 1999 року– і тільки 150 місць Це буде дійсно велика дегустація.8-го вересня головні люди Бордо прилітають в Good Wine та везуть 30 вин, якими пишаються: Chateau CantemerleChateau Clos L'EgliseChateau Barde-HautChateau Durfort VivensChateau Haut-Bages LibéralChateau FieuzalChateau Frank PhélanChateau Langoa BartonChateau LarozeChateau Latour MartillacChateau Léoville BartonChateau Léoville PoyferréChateau Mauvesin BartonChateau OlivierChateau Phélan SégurChateau Siran Питання по тел.:  +380 (96) 255 86 06A bientot! Всім Бордо.        
    детальніше
    1500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

Спасибо, ваше мнение важно для нас!