Good Wine – імпортер і магазин в одній особі! 3000 вин із 40 країн, 1000 віскі та міцного алкоголю

Good Wine на Мечникова

(044) 390-79-62,

(050) 464-66-02, 9-075

Офіс-менеджер

(044) 390-75-00

Good Wine на Оболоні

(044) 390-79-64,

(050) 388-46-65

Lucky Restaurant Vinotheque

(095) 299-07-99

Good Wine в ЦУМі

(050) 267-00-00

BAKEHOUSE

(095) 284 61 92

Інтернет-магазин алкоголю

(050) 385-04-68

101 Wine Bar

(050) 400 22 57

Інтернет-магазин аксесуарів

(050) 393-43-19

Sushi&Grill Bar

(050) 315 65 69

Особистий помічник

(050) 041-41-41

Пошукова форма

Журнал Guide to Good Wine

# 19, Весна 2015

Щоб створити яскравий весняний номер, команда журналу Guide to Good Wine відвідала Південну Рону і зустрілась там з Людиною Року 2014 за версією Decanter Жан-П’єром Перреном, побувала в гостях у творця одних з кращих шатонефів Даніеля Брюньє.

 

Ми поспілкувалися з виноробами Ріохи; взяли інтерв’ю у найбільш титулованого сомельє в світі Жерара Бассета та у ресторатора Дмитра Запорожця; цілком серйозно задали несерйозні питання Федериці Дзені; написали про граппу, дегустували ріоху сетами; склали пивні гастрономічні пари і десятку вин з найкращим співвідношенням ціна/якість; з’ясували історію бурбона Four Roses і дізналися в Олексія Дмитрієва, чи люблять вино в Одесі, знайшли привід для знайомства з ізраїльськими винами Yarden, зібрали ресторанні новини.

 

Фотографували у Франції та в Україні: при пронизливому містралі на виноградниках, у прохолоді погребів, в душевному ресторані, за столом і на столі; малювали і робили шаржі. Зробили все для того, аби приємно вас здивувати новим номером Guide to Good Wine.

Інші номери

Спасибо, ваше мнение важно для нас!