Good Wine – імпортер і магазин в одній особі! 3000 вин із 40 країн, 1000 віскі та міцного алкоголю

Good Wine на Мечникова

(044) 390-79-62,

(050) 464-66-02, 9-075

Офіс-менеджер

(044) 390-75-00

Good Wine на Оболоні

(044) 390-79-64,

(050) 388-46-65

Lucky Restaurant Vinotheque

(095) 299-07-99

Good Wine в ЦУМі

(050) 267-00-00

BAKEHOUSE

(095) 284 61 92

Інтернет-магазин алкоголю

(050) 385-04-68

101 Wine Bar

(050) 400 22 57

Інтернет-магазин аксесуарів

(050) 393-43-19

Sushi&Grill Bar

(050) 315 65 69

Особистий помічник

(050) 041-41-41

Пошукова форма

Журнал Guide to Good Wine

# 18, Зима 2014

Для зимового номера журналу Guide to Good Wine ми обрали всіх найкращих і все найкраще:

 

найвідомішого винороба Італії — Анджело Гайя та його доньку Гаю

 

найзнаменитішого виробника традиційного Бароло — Мауро Маскарелло

 

найголовнішу людини в українському представництві Pernod Ricard — Еріка Жеффре

 

найголовнішу людину в компанії La Maison du Whisky — Тьєррі Беніта

 

найголовнішу людину в бургундському виноробному господарстві Les Hospices de Beaune

 

найвідомішого фаната туринського «Ювентуса» серед виноробів — Джорджіо Пеліссеро

 

найунікальніший віскі Спейсайд — Balvenie

 

найтиповіший ямайський ром — Appleton

 

найнепрогнозованішиий регіон Нового Світу — ПАР

 

найкращі вина за версією Good Wine

 

найкращий пінний варіант для домашнього міні-бару — крафтове пиво

 

найцікавіші солодкі еногастрономічні поєднання

 

найголовніші висновки дегустації південноафриканських вин.

 

найсвіжіші ресторанні новини

 

і найсвятковіший настрій

 

Тобто, зробили все найможливіше, щоб порадувати вас зимовим номером Guide to GoodWine!

Інші номери

Спасибо, ваше мнение важно для нас!